Horoscopul zilei de 4 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 decembrie 2020

Onestitatea este o valoare care într-adevăr poate aduce armonie în viața ta. Indiferent că este vorba de persoanele din jur sau de tine însuți, este esențial să nu minți în raport cu ceea ce simți. Ai nevoie de claritate asupra situației în care te afli la nivel profesional. Nu mai poți amâna nimic în acest sens!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 decembrie 2020

Încearcă să te eliberezi de toate energiile negative care îți inundă aura. Capacitatea ta de a te concentra pe lucrurile care contează cu adevărat este ”obstrucționată” de lucruri care nu au nicio rezonanță în viața ta, dar care totuși îți distrag atenția.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 decembrie 2020

Viața sentimentală va fi pusă din nou la zid. Între tine și partener se întâmplă tot felul de lucruri iraționale. A lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine poate nu este cea mai bună decizie de luat. Este important pentru echilibrul tău să te simți direct implicată în propria fericire.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 decembrie 2020

Este important să investești mai mult în dezvoltarea ta spirituală. Astăzi, ideea de karmă ajunge să îți dicteze întreaga plajă de acțiuni. Sunt situații în care vei fi de nerecunoscut chiar și pentru cei dragi, dar asta nu mai contează pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 decembrie 2020

Astăzi o să fii radiantă și fermecătoare. În cadrul relației, gesturile și cuvintele partenerului îți vor demonstra încă o dată că legătura dintre voi este un lucru autentic. Deși îți este teamă de ceea ce implică acest lucru, te lași în voia sentimentelor.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 decembrie 2020

Unele aspecte personale este de preferat să rămână necunoscute celor din jur. Chiar dacă încrederea pe care le-o acorzi prietenilor este și va fi întotdeauna o parte esențială a caracterului tău, este important totuși să fii mai rezervată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 decembrie 2020

Fiind o fire prentențioasă, ai nevoie de ceva ieșit din comun pentru a fi fericită. Dacă ai lucuri de făcut la muncă și trebuie să lași deoparte sentimentele pentru a le face cum trebuie, nu ai nicio problemă să faci asta. Atunci când te simți îngrădită de anumite persoane, simți nevoia  te izolezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 decembrie 2020

Mintea ta este ca un burete, absoarbe tot ceea ce se întâmplă în jur. În multe contexte în care te afli ajungi să te identifici cu problemele altora și uite așa fiecare zi din viața ta poate fi foarte ușor compromisă. Este important să îți dai seama care este sursa acestei empatii exagerate.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 decembrie 2020

Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare în zilele astea și acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante. Este important să oferi, dar și să primești și de aceea este esențial să existe un echilibru între aceste două planuri.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 decembrie 2020

Melancolică, astăzi vezi doar jumătatea goală a paharului. Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Nu vrei să iști conflicte inutile, mai ales că ești sigură că acestea nu vor aduce nimic nou sau benefic legăturii dintre voi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 decembrie 2020

Spre sfârșitul acestei săptămâni tot ceea ce îți dorești este ca cei din jur să te ignore. Nu îți dorești să comunici, nu îți dorești să faci nimănui pe plac, ci vrei să rămâi contectată la propria stare interioară și la propriile gânduri. Critica de care ai parte uneori te ajută să înveți despre propriile limite.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 decembrie 2020

Comunicarea cu partenerul este din nou așa cum ți-ai dorit să fie. Emoțiile și sentimentele tale își regăsesc echilibrul. Totul în jurul tău pare să se calmeze. Astrele îți transmit energie pozitivă și calmitate pentru a reuși să te focusezi pe lucrurile cu adevărat importante.
Articole astro