Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 decembrie 2019

Planurile stabilite pentru această zi se contramandează încă din primele ore ale dimineții. Nimic din ceea ce trăiești nu este la voia întâmplării. Crezi în ideea de organizare în interiorul unui haos incontestabil. De fapt tu așa ai ”funcționat” dintotdeauna.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 decembrie 2019

Chiar dacă îți este dificil să accepți că aceasta este realitatea, este de așteptat ca cei din jur să profite de vulnerabilitatea pe care o expui. Atunci când cauți confirmarea altora trebuie să iei în considerare și dezamăgirile la care te expui. De fapt, confirmarea propriei persoane ar trebui să fie singura care contează.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 decembrie 2019

Toți te văd ca pe o bună ascultătoare, dar nimeni nu încearcă să îți afle tainele și fricile. Atunci când îți simți amenințată starea de echilibru interior îți dai seama cât îți este dificil să adopți o atitudine diplomată. Nu vrei să iști conflicte inutile, dar asta nu te va opri din a-ți susține punctul de vedere. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 decembrie 2019

Pe parcursul acestei zile ești cât se poate de sugestivă în orice contexte în care te vei afla. Chiar dacă îți este dificil să treci peste anumite stări de anxietate, reușești totuși să îți găsești echilibrul interior. Pentru tine, nimic din ceea ce trăiești nu este fără sens. Lecțiile de viață de zi cu zi sunt un etalon pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 decembrie 2019

Nu îți dorești să schimbi oamenii și tocmai de aceea alegi cât de mult te lași influențată de ei. Încearcă să te eliberezi de toate energiile negative care îți inundă aura. Este important să investești mai mult în dezvoltarea ta spirituală. Respectul de sine trebuie să fie o prioritate pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 decembrie 2019

Te simți destul de dezamăgită de modul în care se derulează lucrurile. Poate un sfat primit de la un prieten bun sau de la cineva din familie îți poate oferi un punct de vedere obiectiv care să te ajute. Încerci, cu fiecare zi care trece, să devii mai independentă, mai ales în ceea ce privește deciziile în plan personal.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 decembrie 2019

Astăzi nu ești îndeajuns de sigură pe ceea ce simți. Neîncrederea aceasta te îndeamnă spre alegeri mai puțin benefice pentru confortul tău emoțional. Acțiunile tale sunt pur și simplu extensia gândurilor nesigure care îți inundă mintea. Nimic din ceea ce faci nu aparține unei structuri organizate care să te caracterizeze.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 decembrie 2019

Chiar dacă în viața ta sunt multe lucruri pe care nu le poți controla așa cum ți-ai dori, este important să rămâi fidelă propriei viziuni. Faptul că cei din jur te abandonează, sau te evită, sau te atacă te poate ajuta să înveți lucruri noi despre propria persoană. Nimic nu este întâmplător!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 decembrie 2019

Nevoia de interacțiune socială te menține ”trează” pe parcursul întregii zile. Nimic din ceea ce vei face nu va avea o semnificație emoțională atât de profundă precum te aștepți. Fără să îți dai seama, viața își urmează cursul său, cu bune și cu rele.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 decembrie 2019

Din anumite puncte de vedere, simți că nu te oferi întru totul unei persoane importante din viața ta. Sunt momente în care percepția asupra implicării tale în această relație te face să trăiești sentimente intense de vinovăție și stângăcie. Este indicat să vorbești deschis despre această dificultate cu care te confrunți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 decembrie 2019

Viitorul tău profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât acum. Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă mintea. Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În această zi nu te lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Acestea nu trebuie să aibă nicio putere asupra ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 decembrie 2019

Realitatea ta interioară este reflectată fidel prin acțiunile de astăzi. Deși îți este frică de unele riscuri, ți le asumi cu inima deschisă. O persoană dragă din viața ta îți oferă nenumărate lecții despre ce înseamnă de fapt pentru tine o adevărată relație de prietenie. Prin prisma experiențelor pe care le trăiești, te maturizezi enorm de mult.
Articole astro