Horoscopul zilei de 4 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 decembrie 2018

Ai sentimentul că trebuie să renunți la o parte din idealurile tale sentimentale. Începi să înțelegi faptul că ți-ai ales o cale care nu e chiar ceea ce ți se potrivește. Într-o relație, astăzi te decizi să reevaluezi un proiect personal care are legătură cu persoana iubită. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 decembrie 2018

Simți nevoia să ieși în evidență astăzi și să ocupi rolul central în relație. Totodată, asigură-te că te folosești de toate abilitățile de care dispui pentru a-ți atinge țelurile și în plan profesional. Atunci când trebuie să răspunzi prompt unor cereri profesionale, te bazezi destul de mult și pe intuiție.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 decembrie 2018

Analiza propriilor sentimente nu te pune într-o lumină bună în raport cu anumite persoane importante din viața ta. Indiferent de ce alegeri faci, senzația de bine la care râvnești nu se instalează în viața ta. Poate de fapt nu este vorba despre alegeri, ci despre propriul echilibru interior.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 decembrie 2018

Încerci, cu fiecare zi care trece, să devii mai independentă, mai ales în ceea ce privește deciziile în plan personal. A te ”debarasa” de toate influențele celor din jur este imperios necesar dacă îți dorești armonie în propria viață. Toate schimbările de care ai parte sunt de bun augur pentru tine.    

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 decembrie 2018

Nevoia de interacțiune socială te menține ”trează” pe parcursul întregii zile. Nimic din ceea ce vei face nu va avea o semnificație emoțională atât de profundă precum te aștepți. Fără să îți dai seama, viața își urmează cursul său, cu bune și cu rele.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 decembrie 2018

Ești o fire agitată și explozivă. Aceste caracteristici ale personalității te dezavantajează în plan profesional. Atunci când vine vorba de anumite persoane nu îți mai pui întrebări în legătură cu ceea ce simți, ci doar îți dai voie să simți. Starea de sanatate nu este prea bună în această perioadă și ar fi bine să te menajezi.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 decembrie 2018

Oricât de ”impregnante” ar fi, încearcă să anulezi gândurile negative care îți inundă astăzi mintea. Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În această zi, dar și în cele ce vor urma, nu te lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Acestea nu trebuie să aibă nicio putere asupra ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 decembrie 2018

Nimic din ceea ce trăiești nu este la voia întâmplării. Crezi în ideea de organizare în interiorului unui haos incontestabil. Activitatea de la birou îți oferă motive să fii nemulțumită în raport cu destul de multe aspecte organizatorice. Din păcate, nici echipa din care faci parte în prezent nu te reprezintă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 decembrie 2018

Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi cariera după propriul plac. Îți menții motivația la cote maxime, iar toate demersurile pe care le faci într-un anumit sens sunt bine definite. Luna plină prezentă în zodia ta în această perioadă poate aduce destul de multă tensiune în plan personal.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 decembrie 2018

Realitatea ta interioară este reflectată fidel prin acțiunile de astăzi. Deși îți este frică de unele riscuri, ți le asumi cu inima deschisă. O persoană dragă din viața ta îți oferă nenumărate lecții despre ce înseamnă de fapt pentru tine o adevărată relație de prietenie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 decembrie 2018

Prin prisma experiențelor pe care le trăiești zi de zi, te maturizezi tot de mult. Iluzii și așteptări fără sens în raport cu cei din jur încep să se disperseze, iar claritatea revine în viața ta. Niciodată nu ai fost mai sigură de tot ceea ce reprezinți tu ca persoană ca în această perioadă a anului.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 decembrie 2018

Planurile stabilite pentru această zi se contramandează încă din primele ore ale dimineații. Un eveniment neprevăzut petrecut în familie, te obligă, moral vorbind, să râmâi în preajma membrilor ei. Chiar dacă starea interioară îți ”cere” să nu faci asta, nu poți să te împotrivești rațiunii.
Articole astro