Horoscopul zilei de 4 august 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 august 2022

Familia, în orice împrejurare, ajunge prioritară pentru tine. Ia-ți energia de care ai nevoie din compania celor dragi! Dacă ai în viața ta persoane care îți crează stări de confuzie, este important să îți dai seama ce anume se activează înăuntrul tău.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 august 2022

Ai învățat, în timp, să nu mai pui preț pe sfaturile altora deoarece tu ești singura care poate lua decizii care vizează o viață armonioasă și echilibrată. Uneori îți mai dorești să reiei legătura cu anumite persoane, dar știi că este vorba doar de un impuls de moment care nu are legătură cu ceea ce își dorești cu adevărat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 august 2022

Onestitatea este într-adevăr o stare de spirit pe care se merită să o practici tot mai des. Aceasta poate aduce armonie în viața ta. Indiferent că este vorba de persoanele din jur sau de tine însuți, este esențial să nu minți în raport cu ceea ce simți. Ai nevoie de claritate asupra situației în care te afli.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 august 2022

Atunci când vine vorba de sectorul profesional, pentru tine este o performanță toată plaja de responsabilități de care ai ajuns să fii direct răspunzătoare. Nimeni nu poate contesta faptul că ai știut dintotdeauna să lupți pentru ceea ce îți dorești. În cadrul relațiilor de prietenie este important să renunți la orgolii inutile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 august 2022

Planurile stabilite pentru această zi se contramandează încă din primele ore ale dimineții. Nimic din ceea ce trăiești nu este la voia întâmplării. Crezi în ideea de organizare în interiorul unui haos incontestabil. De fapt tu așa ai ”funcționat” dintotdeauna.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 august 2022

Nevoia de interacțiune socială te menține ”trează” pe parcursul întregii zile. Nimic din ceea ce vei face nu va avea o semnificație emoțională atât de profundă precum te aștepți. Fără să îți dai seama, viața își urmează cursul său, cu bune și cu rele.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 august 2022

Încearcă să te eliberezi de toate energiile negative care îți inundă aura. Este important să investești mai mult în dezvoltarea ta spirituală. Astăzi, ideea de karmă ajunge să îți dicteze întreaga plajă de acțiuni. Sunt situații în care vei fi de nerecunoscut chiar și pentru cei dragi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 august 2022

Deși nu îți închipui viața fără anumite persoane dragi, înveți zi de zi să nu mai renunți la propria persoană în pofida altora. Investești în tine și în dezvoltarea ta spirituală. Crezi că aceasta este calea care te va conduce spre o reală armonie în raport cu propria persoană.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 august 2022

Sunt momente în care percepția implicării tale într-o anumită relație te face să trăiești sentimente intense de vinovăție și stângăcie. Este indicat să vorbești deschis despre această dificultate cu care te confrunți. Cu siguranță aici nu este vorba doar despre ceea ce faci tu, ci despre o întreagă dinamică.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 august 2022

Frustrările pe care le ai în raport cu aspectul fizic par să ”explodeze” pe parcursul acestei zile. Contextele sociale în care te vei afla te vor face să simți neapartenență și o ușoară repulsie cu privire la acest aspect. Este important să îți schimbi stilul de viață. Trebuie să o faci pentru tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 august 2022

Chiar dacă în viața ta sunt lucruri pe care nu le poți controla, este important să rămâi fidelă propriei viziuni. Faptul că cei din jur te abandonează, sau te evită, sau te atacă te poate ajuta să înveți lucruri noi despre propria persoană. Nimic nu este întâmplător!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 august 2022

Încrederea pe care alegi să le-o oferi oamenilor cu care interacționezi trebuie să fie temperată. Nevoia de interacțiune socială te menține ”trează” pe parcursul întregii zile. Nimic din ceea ce vei face nu va avea o semnificație emoțională atât de profundă precum te aștepți.
Articole astro