Horoscopul zilei de 4 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 august 2021

Din anumite puncte de vedere, simți că nu te ”oferi” întru totul persoanei cele mai importante din viața ta. Sunt momente în care percepția asupra implicării tale în relația personală te face să trăiești sentimente intense de vinovăție și stângăcie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 august 2021

Deși îți menții punctul de vedere indiferent de opinia celor din jur, îți dai seama totuși când este cazul să cedezi. Implicată într-o relație romantică, astăzi faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 august 2021

Este important să investești mai mult în dezvoltarea ta spirituală. Astăzi, ideea de karmă ajunge să îți dicteze întreaga plajă de acțiuni. Sunt situații în care vei fi de nerecunoscut chiar și pentru cei dragi, dar asta nu mai contează pentru tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 august 2021

Calmul de care vei fi înconjurată te va ajuta să vezi experiențele prin care treci dintr-o perspectivă matură. Cu toate astea, sfârșitul acestei zile devine incert din punct de vedere profesional. Va trebui să iei o decizie care îți va schimba viitorul.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 august 2021

Problemele pe care le ai de ceva timp încă nu și-au găsit rezolvare. Acest lucru îți induce un sentiment de neputință. Atunci când este vorba de interacțiunile pe care le ai cu cei din jur, încearcă să adopți o atitudine mai proactivă și să le oferi ocazia să își exprime punctul de vedere.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 august 2021

Unele aspecte personale este de preferat să rămână necunoscute celor din jur. Chiar dacă încrederea pe care le-o acorzi prietenilor este și va fi întotdeauna o parte esențială a caracterului tău, este important totuși să fii mai rezervată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 august 2021

Nu trebuie să te prefaci deloc, indiferent de ceea ce ai de făcut. Locul îți este întotdeauna rezervat de la sine. Ești o fire și o prezență încântătoare și asta te ajută să te faci plăcută, indiferent de statutul sau așteptările oamenilor cu care interacționezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 august 2021

Prin prisma experiențelor pe care le trăiești în această perioadă, te maturizezi enorm de mult. Atunci când nimic nu pare să meargă așa cum îți dorești, știi cum să întorci lucrurile în favoarea ta, iar susținerea persoanei iubite este esențială în acest proces.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 august 2021

Nu te mai lăsa afectată de falsitatea pe care o expun anumite persoane! Modul în care cei din jur aleg să se comporte nu trebuie să aibă impact asupra stării tale psihice. Maturitatea emoțională la care ai ajuns te ajută să faci diferența între lucrurile importante pentru tine și banalități.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 august 2021

Pe front sentimental, tensiunile vor fi parte din ”meniul” zilei. Reluarea la nesfârșit a unor trăiri le face să devină tot mai profunde și adânci. Indiferent de ceea ce se întâmplă în propria familie, încearcă să fii îngăduitoare în raport cu cei din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 august 2021

Mintea ta este ca un burete, absoarbe tot ceea ce se întâmplă în jur. În multe contexte în care te afli ajungi să te identifici cu problemele altora și uite așa fiecare zi din viața ta poate fi foarte ușor compromisă. Este important să îți dai seama care este sursa acestei empatii exagerate.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 august 2021

Ești cea mai competitivă persoană din echipa de la birou, iar asta îți creează destul de multe frustrări. Modul în care cei din jur aleg să își exprime intențiile nu este pe placul tău, mai ales că de multe ori ți se pare că își doresc doar să te inducă în eroare.
Articole astro