Horoscopul zilei de 4 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 august 2019

Profită de oportunitățile pe care le ai în prezent pentru a te dezvolta profesional, dar și personal. La birou nu ezita să preiei inițiativa atunci când simți că lucrurile stagnează. Întotdeauna trebuie să mergi pe premisa că se merită să lupți pentru ceea ce îți dorești!  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 august 2019

Problemele pe care le ai de ceva timp încă nu și-au găsit rezolvare. Acest lucru îți induce un sentiment de neputință. Atunci când este vorba de interacțiunile pe care le ai cu cei din jur, încearcă să adopți o atitudine mai proactivă și să le oferi ocazia să își exprime punctul de vedere.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 august 2019

Prin prisma experiențelor pe care le trăiești în această perioadă, te maturizezi enorm de mult. Atunci când nimic nu pare să meargă așa cum îți dorești, știi cum să întorci lucrurile în favoarea ta, iar susținerea persoanei iubite este esențială în acest proces.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 august 2019

Te lași răscolită mult prea profund de situații pe care nu vei putea niciodată să le controlezi. Este esențial să găsești o sursă semnificativă de echilibru în tot haosul în care te afli. Această perioadă de repaus în care te afli îți oferă contextul potrivit pentru a te reîncărca emoțional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 august 2019

Deși nu îți închipui viața fără anumite persoane dragi, înveți zi de zi să nu mai renunți la propria persoană în pofida altora. Te lași condusă de ceea ce simți, dar nu o mai faci fără să iei în considerare implicațiile pe care le presupune un astfel de comportament proactiv.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 august 2019

Calmul de care vei fi înconjurată astăzi te va ajuta să vezi experiențele prin care treci dintr-o perspectivă matură. Cu toate astea, sfârșitul acestei zile devine incert din punct de vedere profesional. Din păcate, te vei afla în mijlocul unei situații care te pune pe gânduri cu privire la cariera ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 august 2019

Deși îți menții punctul de vedere indiferent de opinia celor din jur, îți dai seama totuși când este cazul să cedezi. Implicată într-o relație romantică, astăzi faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 august 2019

Atunci când trebuie să răspunzi prompt unor cereri profesionale, te bazezi destul de mult și pe intuiție. Indiferent de ce alegeri faci, senzația de bine la care râvnești nu se instalează în viața ta. Poate de fapt nu este vorba despre alegeri, ci despre propriul echilibru interior.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 august 2019

Lucrurile se pot înrăutăți dacă pierzi ”controlul” asupra unor aspecte pe care tu le consideri ca fiind banale. Sănătatea, de exemplu, ar trebui să fie mereu prioritară. De multe ori îți este mult prea frică de propriile sentimente și de aceea alegi să acționezi împotriva lor.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 august 2019

Din anumite puncte de vedere, simți că nu te ”oferi” întru totul persoanei cele mai importante din viața ta. Sunt momente în care percepția asupra implicării tale în relația personală te face să trăiești sentimente intense de vinovăție și stângăcie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 august 2019

Este indicat să vorbești deschis cu persoana iubită despre orice dificultate cu care te confrunți. Empatia cu care aceasta poate răspunde contribuie cu siguranță la creionarea unui cadru intim în care să te accepți cu propriile calități, dar și defecte.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 august 2019

Realitatea ta interioară este reflectată fidel prin acțiunile de astăzi. Deși îți este frică de unele riscuri, ți le asumi cu inima deschisă. O persoană dragă din viața ta îți oferă nenumărate lecții despre ce înseamnă de fapt o adevărată relație de prietenie.
Articole astro