Horoscopul zilei de 4 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 august 2018

Deși susții că îți este ușor să întorci lucrurile în favoarea ta, astrele par să complice unele evenimente asupra cărora credeai că deții controlul. Familia nu îți înțelege comportamentul agresiv pe care îl alegi uneori. Cu toate astea, nu alegi să te explici în fața nimănui.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 august 2018

Melancolică și debusolată, astăzi o să vezi doar jumătatea goală a paharului. Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Nu vrei să iști conflicte inutile, mai ales că ești sigură că acestea nu vor aduce nimic nou sau benefic legăturii dintre voi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 august 2018

Astăzi este important să acorzi mai multă atenție propriul echilibru interior. Te lași răscolită de situații pe care nu vei putea niciodată să le controlezi. Anumite persoane continuă să nu te aleagă pentru a le fi parteneră sau prietenă, dar este posibil să nu o facă doar din nevoia de a se proteja.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 august 2018

Frica de eșec te ține în spate pe plan profesional. Ajungi să simți prea multă presiune pe umerii tăi. Încearcă să găsesti un echilibru atunci când vine vorba de viața ta. Într-o relație, jumătatea ta va încerca astăzi mai mult decât de obicei să îți intre în grații.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 august 2018

Viața ta amoroasă este protejată de astre, însă va fi agitată de comportamentul tău impulsiv. Indiferent de cauza pe care o susții, este important să îți temperezi timbrul și să folosești un limbaj care nu jignește. Weekendul acesta este pefect pentru activități alături de prieteni.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 august 2018

Faci tot ceea ce-ți stă în putință pentru a tranforma energiile negative pe care le resimți astăzi în unele pozitive. Consideri că nu ai prea multe așteptări de la cei din jur, deși acesta pare să fie primul reproș pe care îl primești în orice prietenie. Nu lăsa astfel de judecăți să îți ”păteze” imaginea de sine!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 august 2018

Nu îți dorești să schimbi oamenii, însă poți alege cât de mult te vei lăsa influențată de ei. Chiar dacă în plan profesional faci destul de multe compromisuri pentru a ajunge acolo unde îți dorești, în relația personală nu este indicat un astfel de comportament. Pe termen lung, poate fi dăunător.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 august 2018

Bumerangul de emoții pe care l-ai resimțit în ultime zile începe să se calmeze. Preiei din nou controlul. Ceea ce ai trăit însă te-a ajutat să îți setezi limite importante în raport cu o anumită persoană. Acum totul pare să intre în ceea ce consideri tu ca fiind normal.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 august 2018

În raport cu cei din jur vei fi foarte fermă atunci când va veni vorba de cea mai mica greșeală. Contradicțiile din mintea ta vor rămâne o enigmă pentru partenerul tău. Nici tu nu înțelegi mare lucru din acțiunile tale. Este de preferat să iei o pauză de la tot ceea trăiești și să te axezi pe propriile pasiuni.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 august 2018

Comunicarea cu partenerul este din nou așa cum ți-ai dorit-o. Emoțiile și sentimentele tale își regăsesc echilibrul. Totul în jurul tău pare să se calmeze. Astrele îți transmit energie pozitivă și calmitate pentru a reuși să te focusezi pe lucrurile cu adevărat importante.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 august 2018

Viața profesională are nevoie de mai multă stimulare. Rutina de care ai parte îți afectează destul de serios motivația. Această zi începe într-un mod furtunos. Primești vești care te scot rapid din zona de confort. În primă fază, trebuie să îți pui ordine în gânduri pentru a putea lua orice fel de decizie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 august 2018

Rămâi ancorată îm problemele altora. Nimic din ceea ce faci nu îți restabilește echilibrul interior. Cu toate astea, partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai ai întrebări.
Articole astro