Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 aprilie 2019

Deși ai idei creative despre cum ar putea decurge anumite proiecte, nu le pui în aplicare deoarece nu ai încredere în tine. Te lași subestimată la nivel profesional și acest fapt creează multă frustrare. Jupiter te va ajuta astăzi la nivel energetic, chiar dacă nu vei simți o schimbare definitorie în acest sens.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 aprilie 2019

Ești o persoană multitasking. Reușești mereu să lucrezi în paralel la mai multe proiecte, fără a face însă un efort de concentrare suplimentar. Pentru tine deadline-urile strânse reprezintă cea mai la îndemână modalitate de a-ți demonstra abilitățile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 aprilie 2019

Pentru a simți armonia din viața personală, este important să găsești un echilibru pe plan sentimental. Dacă ești într-o relație, te simți acaparată de ceea ce își dorește cel de lângă tine. Ai senzația că ai ajuns să îți însușești chiar și nevoile lui. O astfel de iubire toxică va ajunge să vă ruineze amândurora existența.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 aprilie 2019

Mintea ta este ca un burete, absoarbe tot ceea ce se întâmplă în jur. În multe contexte în care te afli ajungi să te identifici cu problemele altora și uite așa fiecare zi din viața ta poate fi foarte ușor compromisă. Este important să îți dai seama care este sursa acestei empatii exagerate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 aprilie 2019

Reușești să scapi de presiunea care ți-a apăsat pe umeri de ceva timp. Te axezi pe lucrurile care contează cu adevărat, și anume obiectivele profesionale. Deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, astăzi îți exprimi sentimentele într-o manieră deschisă și degajată.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 aprilie 2019

Ești cea mai competitivă persoană din echipa de la birou, iar asta îți creează destul de multe frustrări. Modul în care cei din jur aleg să își exprime intențiile nu este pe placul tău, mai ales că de multe ori ți se pare că își doresc doar să te inducă în eroare.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 aprilie 2019

Ești tot mai dornică să explorezi, să înveți, să îți dezvolți noi abilități. Ai nevoie de toate astea pentru a simți cu adevărat intensitatea vieții. Nu ezita să preiei inițiativa atunci când simți că lucrurile stagnează. Propriul echilibru trebuie să fie singura ta prioritate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 aprilie 2019

Pe front sentimental, tensiunile vor fi în meniul zilei. Căutând metode să-ți manageriezi problemele administrative, vei fi ocupată mare parte a după-amiezei, chiar dacă nu acestea erau planurile. Situația se va schimba spre seară când decizi să ieși cu prietenii și să te detașezi de tot ce te înconjoară.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 aprilie 2019

Chiar dacă în viața ta sunt lucruri pe care nu le poți controla, este important să rămâi fidelă propriei viziuni. Faptul că cei din jur te abandonează, sau te evită, sau te atacă te poate ajuta să înveți lucruri noi despre propria persoană. Nimic nu este întâmplător!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 aprilie 2019

Viața te ia mereu prin surprindere. Pentru a nu te abate prea mult de la obiectivele stabilite, este important să rămâi totuși sceptică în fața intențiilor celor din jur. Încrederea pe care alegi să le-o oferi oamenilor cu care interacționezi trebuie să fie temperată.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 aprilie 2019

Nevoia de interacțiune socială te menține ”trează” pe parcursul întregii zile. Nimic din ceea ce vei face nu va avea o semnificație emoțională atât de profundă precum te aștepți. Fără să îți dai seama, viața își urmează cursul său, cu bune și cu rele.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 aprilie 2019

Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare în zilele astea și acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante. Este important să oferi, dar și să primești și de aceea este esențial să existe un echilibru între aceste două planuri.
Articole astro