Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 31 octombrie 2018

Nu mai fă nicio mișcare spre anumite persoane care te evită! Insistența ta este deranjantă și intrusivă. În același timp, desconsiderarea în raport cu propria persoană îți va afecta încrederea în sine. Creativitatea de care ești capabilă în plan profesional te ajută întotdeauna să ieși din rutină.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 31 octombrie 2018

Chiar dacă starea de bine pe care o simți în această perioadă îți provoacă și teamă, profiți la maxim de ceea ce simți. Spre seara acestei zile reușești să îți rezervi timp și pentru propria relaxare. Momentele petrecute cu tine te ajută să îți pui ordine în gânduri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 31 octombrie 2018

Dinamica astrelor de pe parcursul acestei zile te îndeamnă să pui accent pe viața emoțională. Această zi va fi definitorie în ceea ce privește cariera deoarece ai parte de o oportunitate interesantă. Încă de dimineață ești pusă în temă cu schimbări importante care au loc în departamentul din care faci parte.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 31 octombrie 2018

Nu toate planetele îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. Această zi este plină de exuberanță și momente pline de semnificație pentru tine, mai ales în ceea ce privește partea sentimentală.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 31 octombrie 2018

Departamentul în care lucrezi s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă. La momentul actual aveţi noi proiecte foarte interesante pe care le desfăşuraţi. Ai o abilitate extraordinară de a-i mobiliza pe cei din jur şi de a-i motiva să își urmeze visurile. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 31 octombrie 2018

Energia venită din partea lui Jupiter te determină să îți menții standardele ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Cu toate astea, unii din anturajul tău au tendința să te critice destul de dur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 31 octombrie 2018

Vocea ta interioară este mult prea ”stridentă” pe parcursul acestei zile. Deși atitudinea asertivă a celor din jur îți este pe plac, ai senzația că îți este invadat spațiul personal. Ambiguitatea de care dai și tu dovadă va crea destul de multe contexte tensionate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 31 octombrie 2018

Ai norocul să fii înconjurată de persoane care te susțin în toate deciziile pe care le iei. Necunoscutul a fost mereu pentru tine o sursă de neliniște. Deși ai cariera pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna, simți cum starea de anxietate îți inundă mintea atunci când te afli în situații de criză.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 31 octombrie 2018

Ești determinată să faci cât mai multe și cât mai repede, uitând de cei din jur și chiar de tine însuți. Cariera este tot ceea ce te interesează în acest moment, de aceea petreci destul de multe ore la birou. Cercul de prieteni în care te afli nu vede cu ochi buni acestă prioritate a ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 31 octombrie 2018

Momentele frumoase pe care le petreci alături de partener te vor face să contemplezi la noţiunea de fericire, la ceea ce îţi oferă viaţa, la tot ceea ce ai trăit până în prezent. Pe alocuri este posibil să te simţi speriată de ceea ce se petrece. Cu toate astea, te lași în voia propriilor emoții și descoperi lucruri care într-adevăr te împlinesc.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 31 octombrie 2018

Prietenii insistă să-și pună amprenta asupra vieții tale romantice. Familia ta este extrem de încântată de modul în care alegi să îți trăiești viața, deși uneori pare consternată de unele decizii pe care le iei. Această zi se anunță destul de intensă în plan profesional.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 31 octombrie 2018

Mai mult ca sigur nu trebuie să-ți faci griji cu privire la ceea ce-ți rezervă viața pe parcursul acestei zile. Încearcă totuși să nu fii prea deschisă și prietenoasă cu persoanele pe care le cunoști recent. Este posibil să fii dezamăgită. De cele mai multe ori ai așteptări nerealiste chiar și de la propria persoană.
Articole astro