Horoscopul zilei de 31 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 31 martie 2021

Ai inițiativă, da și îți dorești să te apropii mai mult de anumite persoane, dar asta nu este suficient. Atunci când vorbești de propriile sentimente, proiectezi de fapt propriile frustrări și ”distrugi” orice bulă de magie care ar putea exista în viața ta. Ai senzația că cei din jur nu înțeleg, în niciun context, mesajul pe care încerci să îl transmiți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 31 martie 2021

Aprecierea pe care o poți primi din partea anumitor persoane pe care le denumești ca fiind un etalon te pot ajuta să stopezi nevoia de a fi foarte critică cu propria persoană. Cu fiecare zi care trece realizezi cât de mult îți sunt influențate alegerile de tot ceea ce gândești.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 31 martie 2021

Pentru a simți armonia din viața personală, este important să găsești un echilibru între planul sentimental și carieră. Spunerea adevărului ar trebui să aibă asupra ta un efect eliberator. Cu toate astea, îți dai seama că starea de anxietate crește cu fiecare ocazie în care alegi acest tip de comportament.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 31 martie 2021

Viața te ia mereu prin surprindere. Pentru a nu te abate prea mult de la obiectivele stabilite, rămâi totuși sceptică în fața intențiilor celor din jur. În interacțiunile cu cei din jur este nevoie de răbdare și toleranță. Prezentarea ideilor pe care le ai se face într-o manieră cât mai constructivă. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 31 martie 2021

Pe alocuri, ești o fire ipocrită și tu știi acest lucru. Deși te consideri o persoană altruistă, toata atenția pe care o acorzi celor din jur, ”hrănesc” propriul orgoliu. Trebuie să fii mai împăciuitoare în raport cu anumite persoane. Drastica ta judecată se va întoarce împotriva ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 31 martie 2021

O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini. În plan profesional te simți inspirată și dornică de a te face remarcată de anumite persoane.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 31 martie 2021

Oferi sfaturi fără să îți fie solicitate și acest comportament va fi în totalitate dezaprobat chiar și de cea mai bună prietenă. Nu îți place să fii judecată de cei din jur, dar o atitudine defensivă cu siguranță nu poate atrage decât energii negative.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 31 martie 2021

Ai multe lucruri de spus, dar te înfrânezi. În același timp îți dai seama de impactul dureros pe care îl are această alegere asupra ta. Nu poți sau nu vrei să te lași ajutată și astfel preferi doar să fii agresivă sau evitantă cu cei din jur. Este important să îți rezervi timp pentru sine. Ai nevoie să te reculegi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 31 martie 2021

Vivacitatea cu care vei răspunde provocărilor te va ajuta să îți conservi o bună parte din energia psihică. Viața ta socială este vibrantă. Atunci când vine vorba de carieră, ești foarte vigilentă în raport cu cei din jur. Nu te încrezi în nimeni. Ai știut dintotdeauna că ești pe cont propriu.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 31 martie 2021

Deși îți asumi întru totul orice risc atunci când iei anumite decizii, sunt momente în care descumpănirea pe care o trăiești pare de neacceptat. La birou trebuie să preiei mereu inițiativa pentru a rămâne pe poziții fruntașe. Acest lucru te obosește psihic.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 31 martie 2021

Toate demersurile pe care le faci pentru propria stare de bine dau rezultate. În această fază este foarte important să îți menții intactă motivația și să nu uiți care este de fapt scopul acțiunilor tale. Când îți dorești ca un lucru să se îndeplinească, nu vorbi despre asta. Doar acționează.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 31 martie 2021

Deși atitudinea asertivă a celor din jur îți este pe plac, ai senzația că îți este invadat spațiul personal. Ambiguitatea de care dai și tu dovadă va crea destul de multe contexte tensionate. Prieteniile nefondate pe încredere, empatie și autenticitate se ”spulberă” sub ochii tăi.
Articole astro