Horoscopul zilei de 31 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 31 martie 2019

O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini. În plan profesional te simți inspirată și dornică de a te face remarcată de anumite persoane.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 31 martie 2019

Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Cariera va avea și ea de suferit de pe urma instabilității emoționale, chiar dacă nu îți dai seama în prezent de acest lucru. Este primordial să găsești un echilibru între ceea ce înseamnă personal și ceea ce înseamnă profesional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 31 martie 2019

Din cauza evenimentelor stresante de care ai parte, vei ajunge să simți prea multă presiune pe proprii umeri. Lucrurile se pot înrăutăți dacă pierzi controlul asupra unor aspecte pe care tu le consideri totuși ca fiind banale. Atunci când este vorba de situații critice, cu siguranță ai nevoie și de susținerea celor dragi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 31 martie 2019

Pentru tine, orice pas pe care îl faci este un salt spre atingerea succesului în carieră și de aceea nu îți permiți să dai greș. Ești o norocoasă că ai toată susținerea și înțelegerea persoanei iubite. Pentru tine acesta este cel mai important catalizator atunci când vine vorba de fericire.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 31 martie 2019

Soarele face binecunoscuta sa vizită în casa familiei. Prezența sa va induce o stare de armonie și calm între toți membrii familiei tale. Deși nu ești obișnuită cu o astfel de dinamică, vei lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine și nu vei forța nimic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 31 martie 2019

Tot ceea ce îți proiectezi poate deveni realizabil! Este esențial doar să te încrezi în propria capacitate de a ”lupta” cu obstacolele. Astăzi rămâi conectată la propria persoană, te uiți în jur și motivele pentru care te poți simți norocoasă sunt mai mult decât tangibile.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 31 martie 2019

Majoritatea reușitelor de care ai avut parte până în prezent au avut loc atunci când tot ceea ce ai făcut a avut în spate un plan structurat și bine definit. Odată ce perseverența de care dai dovadă vorbește de la sine în ceea ce privește parcursul tău profesional, continuă să acționezi în aceiași manieră!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 31 martie 2019

Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de visuri mărețe. Raționalizarea prin care filtrezi orice experiență de care ai parte te ajută însă să minimalizezi numărul alegeri greșite.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 31 martie 2019

Familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Cu toate astea, unele persoane din anturajul tău au tendința să te critice destul de dur. La mijloc poate fi vorba doar de gelozia care vorbește pentru ei având în vedere reușitele de care ai avut parte în ultima perioadă. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 31 martie 2019

Nu mai fă nicio mișcare spre anumite persoane care te evită! Insistența ta este deranjantă și intrusivă. În același timp, desconsiderarea în raport cu propria persoană îți va afecta încrederea în sine. Creativitatea de care ești capabilă în plan profesional te ajută întotdeauna să ieși din rutină.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 31 martie 2019

Chiar dacă starea de bine pe care o simți în această perioadă îți provoacă și teamă, profiți la maxim de ceea ce simți. Energia venită din partea lui Jupiter te determină să îți menții standardele ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 31 martie 2019

Deși atitudinea asertivă a celor din jur îți este pe plac, ai senzația că îți este invadat spațiul personal. Ambiguitatea de care dai și tu dovadă va crea astăzi destul de multe contexte tensionate. Spre seara te retragi în armonia din mijlocul celor dragi pentru a-ți recăpăta vitalitatea.
Articole astro