Horoscopul zilei de 31 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 31 iulie 2020

Ești mult prea dură cu anumite persoane care nu merită agresivitatea ta, iar asta îți ”răpește” și ție din start orice senzație de confort psihic. Îți este dificil să faci compromisuri în raport cu anumite persoane și de aceea alegi întotdeauna să rănești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 31 iulie 2020

Indiferent de sfaturile pe care cei din jur ți le oferă, alegi în mod deliberat să faci ceea ce simți. Îți place să riști. În plan personal, reușești în sfârșit să te detașezi emoțional de o persoană care a fost importantă pentru tine. Această alegere făcută la nivel mai puțin conștient te va ajuta să îți redefinești valorile sociale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 31 iulie 2020

Tot ceea ce faci și tot ceea ce îți dorești are un corespondent energetic în tot ceea ce te înconjoară. Ești o fire destul de sensibilă și orice opinie pe care o au cei din jur are efecte directe asupra ta. De cele mai multe ori încerci să îți argumentezi obsesiv alegerile și asta crează confuzie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 31 iulie 2020

Pentru această zi, pentru tine, lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Odată cu noi începuturi, găsești motivația necesară pentru a te detașa de toate persoanele toxice din viața ta. Nu vrei să mai rămâi ”agățată” în tot felul de legături emoționale care te fac să te abandonezi pe sine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 31 iulie 2020

Poate este indicat să cauți să echilibrezi balanța atunci când vine vorba de familie și carieră. Chiar dacă vei avea întotdeauna sprijinul celor dragi, se impune ca în anumite contexte să nu te lași ghidată de nevoia de a fi recunoscută la nivel social. Tot ceea ce trebuie să primeze este propria fericire.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 31 iulie 2020

Treci prin destul de multe momente de cotitură care te vor face să ajungi la un blocaj emoțional profund. De asemenea, este posibil ca partenerul de viață să aibă câteva probleme de sănătate. Timpul te va ajuta să rezolvi cu încredere toate problemele de care ai parte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 31 iulie 2020

Viața te ia mereu prin surprindere. Pentru a nu te abate prea mult de la obiectivele stabilite, rămâi totuși sceptică în fața intențiilor celor din jur. Întotdeauna dai senzația că deții adevărul absolut. Această modalitate de a privi lucrurile crează multă tensiune în jurul tău.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 31 iulie 2020

Deși îți asumi întru totul orice risc atunci când iei anumite decizii, sunt momente în care descumpănirea pe care o trăiești pare de neacceptat. La birou trebuie să preiei mereu inițiativa pentru a rămâne pe poziții fruntașe. Acest lucru te obosește psihic.

Sagetator

Horoscop zilnic Sagetător - horoscop azi, 31 iulie 2020

Aprecierea pe care o poți primi din partea anumitor persoane pe care le denumești ca fiind un etalon te pot ajuta să stopezi nevoia de a fi foarte critică cu propria persoană. Cu fiecare zi care trece realizezi cât de mult îți sunt influențate alegerile de tot ceea ce gândești.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 31 iulie 2020

Dinamica vieții tale profesionale se schimbă radical în ceea ce te privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante pentru tine, alegi să fii onestă în primul rând cu propria persoană. O deschidere emoțională de acest gen atrage în viața ta doar persoane autentice și dedicate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 31 iulie 2020

Pe alocuri, ești o fire ipocrită și tu știi acest lucru. Deși te consideri o persoană altruistă, toata atenția pe care o acorzi celor din jur, ”hrănesc” propriul orgoliu. Trebuie să fii mai împăciuitoare în raport cu anumite persoane. Drastica ta judecată se va întoarce împotriva ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 31 iulie 2020

Vivacitatea cu care vei răspunde provocărilor te va ajuta să îți conservi o bună parte din energia psihică. Viața ta socială este vibrantă. Atunci când vine vorba de carieră, ești foarte vigilentă în raport cu cei din jur. Nu te încrezi în nimeni. Ai știut dintotdeauna că ești pe cont propriu.
Articole astro