Horoscopul zilei de 31 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 31 decembrie 2019

În plan profesional ai parte de multe provocări și proiecte interesante care te scot din zona de confort. Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Firea dinamică și energică te orientează întotdeauna către acțiune.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 31 decembrie 2019

Pe alocuri, ești o fire ipocrită și tu știi acest lucru. Deși te consideri o persoană altruistă, toata atenția pe care o acorzi celor din jur, ”hrănesc” propriul orgoliu. Trebuie să fii mai împăciuitoare în raport cu anumite persoane. Drastica ta judecată se va întoarce împotriva ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 31 decembrie 2019

Ai multe lucruri de spus, dar te înfrânezi. În același timp îți dai seama de impactul dureros pe care îl are această alegere asupra ta. Nu poți sau nu vrei să te lași ajutată și astfel preferi doar să fii agresivă sau evitantă cu cei din jur. Este important să îți rezervi timp pentru sine. Ai nevoie să te reculegi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 31 decembrie 2019

Vivacitatea cu care vei răspunde provocărilor te va ajuta să îți conservi o bună parte din energia psihică. Viața ta socială este vibrantă. Atunci când vine vorba de carieră, ești foarte vigilentă în raport cu cei din jur. Nu te încrezi în nimeni. Ai știut dintotdeauna că ești pe cont propriu.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 31 decembrie 2019

În această zi Venus se va află într-o poziție retrogradă, iar acest lucru te va influența destul de mult la nivel energetic. Mai mult decât atât, vei întâmpina dificultăți și atunci când va fi nevoie să îți setezi prioritățile. Poate fi vorba doar despre o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 31 decembrie 2019

Toate demersurile pe care le faci pentru propria stare de bine dau rezultate. În această fază este foarte important să îți menții intactă motivația și să nu uiți care este de fapt scopul acțiunilor tale. Când îți dorești ca un lucru să se îndeplinească, nu vorbi despre asta. Doar acționează.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 31 decembrie 2019

Nu mai fă nicio mișcare spre anumite persoane care te evită! Insistența ta este deranjantă și intrusivă. În același timp, desconsiderarea în raport cu propria persoană îți va afecta încrederea în sine. Creativitatea de care ești capabilă în plan profesional te ajută întotdeauna să ieși din rutină.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 31 decembrie 2019

Drama și iubirea pasională te vor ”arunca” dintr-o parte într-alta pe parcursul întregii zile. Interesul direct pe care îl manifești mereu pentru starea de bine a celor din jur, face din tine o persoană demnă de apreciat, fără doar și poate. Cu toate astea, acest tip de comportament social este dăunător propriului echilibru.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 31 decembrie 2019

Este esențial doar să te încrezi în propria capacitate de a ”lupta” cu obstacolele și jumătate de drum este parcurs. Sfârșitul acesta de an te găsește tulburată și nesigură pe ceea ce urmează să trăiești. Cu toate astea, te uiți în jur și motivele pentru care te poți simți norocoasă sunt mai mult decât tangibile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 31 decembrie 2019

În interacțiunile pe care le ai cu cei din jur este nevoie de răbdare. Prezentarea ideilor pe care le ai se face într-o manieră cât mai constructivă. De cele mai multe ori, interlocutorul tău este pus în dificultate în fața descifrării mesajului pe care dorești să îl transmiți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 31 decembrie 2019

Este de înțeles că nu toate planetele îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. Această zi este plină de exuberanță și momente pline de semnificație pentru tine, mai ales în ceea ce privește partea sentimentală.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 31 decembrie 2019

Ai o abilitate extraordinară de a-i mobiliza pe cei din jur şi de a-i motiva să își urmeze visurile. Pentru anul ce urmează îți dorești parteneriate de succes, evenimente de mare anvergură la care să participi și o viață socială mult mai intensă. Tot ceea ce îți proiectezi poate deveni realizabil!
Articole astro