Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 31 decembrie 2018

Mercur pulsează destul de mult în casa carierei. Pentru anul ce urmează îți dorești parteneriate de succes, evenimente de mare anvergură la care să participi și o viață socială mult mai intensă. Tot ceea ce îți proiectezi poate deveni realizabil! Este esențial doar să te încrezi în propria capacitate de a ”lupta” cu obstacolele.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 31 decembrie 2018

Necunoscutul a fost mereu pentru tine o sursă de neliniște. Deși în prezent te afli la un job pe care ți l-ai dorit dintotdeauna, simți cum finele acestui an aduce în viața ta o stare de anxietate în raport cu modul în care se va desfășura cariera în perioada următoare.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 31 decembrie 2018

Păstrează întotdeauna în viața o oază de magie! Ai nevoie de astfel de ancore pentru a ”supraviețui” în fața obstacolelor de care ai parte. Sfârșitul acesta de an te găsește tulburată și nesigură pe ceea ce urmează să trăiești. Cu toate astea, te uiți în jur și motivele pentru care te poți simți norocoasă sunt mai mult decât tangibile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 31 decembrie 2018

Deși starea de spirit din această zi este destul de confuză, reușești totuși să îți menții intactă motivația pentru a duce la bun sfârșit planurile pe care le ai pentru această seară. Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 31 decembrie 2018

Înaintea de a bifa o serie interminabilă de lucruri pentru noul an ce stă să înceapă, simte armonia și echilibrul din viața ta din momentul prezent. Oferă-ți timp pentru a resimți afecțiunea celor din jur și păstrează-i alături doar pe cei care sunt demni de tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 31 decembrie 2018

Îți dorești foarte mult să ai posibilitatea să călătorești în jurul lumii. Pentru tine acesta este un obiectiv care își face loc printre colțurile minții de la an la an. În interacțiunile cu cei din jur este nevoie de răbdare. Prezentarea ideilor pe care le ai se face într-o manieră cât mai constructivă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 31 decembrie 2018

Mai mult ca sigur nu trebuie să-ți faci griji cu privire la ceea ce-ți rezervă viața pe parcursul următorului an. Atunci când vine vorba de partea socială, încearcă să nu fii prea deschisă și prietenoasă cu persoanele pe care le cunoști recent. Este posibil să fii dezamăgită.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 31 decembrie 2018

Nimic din ceea ce trăiești pe parcursul acestei zile nu pare să fie conform planului tău pentru acest sfârșit de an. Cu toate astea, ”îmbrățișezi” cu încredere și optimism noua realitate. Marte creează un climat de încredere și armonie în cadrul familiei și vă aduce mai aproape sufletește.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 31 decembrie 2018

Îți proiectezi obiective îndrăznețe tocmai pentru a nu lăsa garda jos în ceea ce privește motivația. Ai nevoie să fii întotdeauna în mijlocul acțiunii pentru a simți că deții controlul. Chiar dacă uneori nu reușești să îți dai seama de lucrurile care îți fac bine, alegi să faci doar ceea ce simți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 31 decembrie 2018

La ambiția care îți caracterizează personalitatea, energia lui Saturn adaugă un plus de pozitivism și determinare. Pentru tine, lucrurile ți se revelează într-o manieră ușor accesibilă pentru a putea fi integrate în propriul univers. Această ultimă zi a anului te găsește dornică de a petrece cât mai mult timp în familie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 31 decembrie 2018

Energia venită din partea lui Jupiter te va determina să îți menții standardele ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Această ultimă zi din an te găsește pregătită pentru a ”onora” toate promisiunile făcute celor dragi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 31 decembrie 2018

Ai grijă astăzi ce îți dai voie să ”absorbi” din jur din punct de vedere energetic! Deși ești conștientă de riscurile pe care ți le asumi în anumite contexte, reamintirea lor de către persoane dragi este binevenită. La tine, anul se termină într-o notă pozitivă și plină de voie bună.
Articole astro