Horoscopul zilei de 31 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 31 august 2021

În această perioadă, totul în jurul tău este caracaterizat de armonie și echilibru profund. Decizia de a pleca în vacanță este mai mult decât binevenită. Chiar dacă nimic din ceea ce faci nu rămâne fără sens din anumite puncte de vedere, ești conștientă că este nevoie de perseverență și determinare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 31 august 2021

Aproape în orice interacțiune pe care o ai cu cei din jur, alegi o anumită mască pe care să o ”porți”. Îți este teamă să îți expui vulnerabilitățile, chiar dacă asta înseamnă să fii ”reală”. Modul în care te alimentezi indică un deficit în plan emoțional și este important să ții cont de această legătură.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 31 august 2021

Comportamentul celor din jur se schimbă brusc atunci când nu sunt de acord cu modul în care îți argumentezi alegerile. Nu îți dai seama ce anume declanșează totuși o astfel de atitudine. Poate acordarea unui timp de reflectare asupra situației este binevenită.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 31 august 2021

Indiferent de ceea ce îți repeți necontenit în plan rațional, totul ține de capacitatea ta de a integra energiile pozitive sau negative pe care le recepționezi de la alții. Nimeni nu poate fi responsabil de modul în care tu percepi lucrurile din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 31 august 2021

Persoanele din jurul tău se simt ”captive” în tot felul de stări de deznădejde, iar tu rezonezi și empatizezi cu ele. Cu toate astea, simți împlinirea în viața ta. Persoana iubită îți oferă toate motivele de care ai nevoie pentru a-ți da voie să fii fericită.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 31 august 2021

Ai norocul să fii înconjurată de persoane care te susțin în toate deciziile pe care le iei. Necunoscutul a fost mereu pentru tine o sursă de neliniște, dar acum reușești să îți temperezi stările de anxietate. Vorbești deschis despre ceea ce simți și asta te linistește.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 31 august 2021

Viața personală interferează din ce în ce mai mult cu partea profesională. Echilibrul dintre aceste două sectoare ale vieții tale este zdruncinat de factori externi pe care nu îi poți controla în această perioadă. Ai răbdare cu tine!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 31 august 2021

Obstacolele pe care le întâmpini uneori la nivel energetic te fac să renunți la multe din visurile pe care le ai. Deși modul în care integrezi în propriul univers interior evenimentele care au parte în jurul tău este unul matur și responsabil, tot te simți neîmplinită din punct de vedere emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 31 august 2021

Ai nevoie de multă organizare și chibzuință în plan financiar. Cheltuielile zilnice haotice pe care le faci au un substrat emoțional pe care trebuie să îl identifici. În perioada aceasta o să te lași ”sedusă” de o serie de promisiuni care ți se fac.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 31 august 2021

Stima de sine scăzută te îndeamnă să te încrezi în tot felul de persoane suspecte. Ai senzația mereu că viețile celorlalți sunt multe mai interesante decât a ta. Este ca și cum nu îți găsești locul în propria viață. Pare a fi din ce în ce mai dificil pentru tine să te ”vindeci” în acest sens.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 31 august 2021

Este vital ca tot ceea ce faci să aibă în centru propriul echilibru. Nu te mai lăsa distrasă de lucruri fără sens! A ține un jurnal a devenit o necesitate pentru tine în această perioadă aglomerată emoțional. La birou încerci să aduci mai multă organizare în modul în care faci lucrurile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 31 august 2021

Simți că anumite contexte sociale te storc de energie. Totul ține de capacitatea ta de a integra energiile pe care le recepționezi de la alții. În familie este loc de mai multă înțelegere și flexibilitate. Sinceritatea vă poate conduce pe tine și pe partener spre un alt nivel al relației.
Articole astro