Horoscopul zilei de 31 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 31 august 2020

Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Este primordial ca astăzi să găsești un echilibru între ceea ce înseamnă personal și ceea ce înseamnă profesional. Doar așa vei evita discuțiile în contradictoriu cu cei din familie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 31 august 2020

Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou. Această dinamică de care ai parte te ajută să găsești soluții creative la multe din problemele cu care se confruntă compania. În ceea ce privește anumite persoane, nu reușești să mai faci niciun pas pentru armonia dintre tine și ele.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 31 august 2020

O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini. În plan profesional te simți inspirată și dornică de a te face remarcată de anumite persoane.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 31 august 2020

Te simți inhibată din cauza unor prejudecăți pe care le ai de mic copil. Chiar dacă inconștientul te pune față în față cu mecanisme de apărare pe care nu reușești să le înțelegi, accepți să te lași ”apărată”. Tot ceea ce îți proiectezi poate deveni realizabil! Este esențial să te încrezi în propria capacitate de a ”lupta” cu obstacolele.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 31 august 2020

Necunoscutul a fost mereu pentru tine o sursă de neliniște și intrigă. Deși în prezent te afli la un loc de muncă pe care ți l-ai dorit dintotdeauna, simți cum finele anotimpului cald al acestui an dificil aduce în viața ta o stare de anxietate în raport cu modul în care se va desfășura cariera în perioada următoare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 31 august 2020

Chiar dacă starea de bine pe care o simți în această perioadă îți provoacă și teamă, profiți cu încredere de tot ceea ce simți. Energia venită din partea lui Jupiter te determină să îți menții standardele ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 31 august 2020

Deși atitudinea asertivă a celor din jur îți este pe plac, ai senzația că îți este invadat spațiul personal. Ambiguitatea de care dai și tu dovadă va crea astăzi destul de multe contexte tensionate. Spre seara te retragi în armonia din mijlocul celor dragi pentru a-ți recăpăta vitalitatea.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 31 august 2020

Consideri că nimic din ceea ce trăiești nu este întâmplător. Chiar dacă unele relații par să se zdruncine și tu să nu înțelegi pe moment de ce se întâmplă asta, ești încrezătoare că orice schimbare contribuie la ”șlefuirea” propriei personalități.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 31 august 2020

Reluarea la nesfârșit a unor trăiri intense le face să devină tot mai profunde și adânci. Indiferent de ceea ce se întâmplă în propria familie, încearcă să nu vorbești despre asta cu oricine. Unele aspecte personale este de preferat să rămână necunoscute celor din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 31 august 2020

Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Cariera va avea și ea de suferit de pe urma instabilității emoționale, chiar dacă nu îți dai seama în prezent de acest lucru. Este primordial să găsești un echilibru între ceea ce înseamnă personal și ceea ce înseamnă profesional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 31 august 2020

Pentru tine, orice pas pe care îl faci este un salt spre atingerea succesului în carieră și de aceea nu îți permiți să dai greș. Ești o norocoasă că ai toată susținerea și înțelegerea persoanei iubite. Pentru tine acesta este cel mai important catalizator atunci când vine vorba de fericire.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 31 august 2020

Având în sfera energetică planetele Venus și Saturn, această zi este caracterizată de aventură și riscuri. Chiar dacă o atitudine revoluționară nu este ceva care să ți se potrivească cu adevărat, ești conștientă că de multe ori îți priește să ieși din zona de confort emoțional.
Articole astro