Horoscopul zilei de 31 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 31 august 2019

Nu toate planetele îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. Această zi de weekend este plină de exuberanță și de momente pline de semnificație pentru tine, mai ales în ceea ce privește partea sentimentală.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 31 august 2019

Ești reticentă în fața oricărui ”nou început”, mai ales atunci când în joc se află lucruri în care crezi cu adevărat și îți este frică că totul se va ruina. Pe parcursul acestei zile o să te focusezi pe prioritățile profesionale, chiar dacă știi că ceea ce faci are efect direct asupra relației personale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 31 august 2019

Dinamica vieții tale profesionale se schimbă radical în ceea ce te privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante pentru tine, alegi să fii onestă în primul rând cu propria persoană. O deschidere emoțională de acest gen atrage în viața ta doar persoane autentice și dedicate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 31 august 2019

Pe alocuri este posibil să te simţi speriată de ceea ce se petrece în jurul tău și de aceea alegi să rămâi retrasă. Atunci când vine vorba de viața personală, te lași în voia propriilor emoții și descoperi lucruri, persoane, emoții care într-adevăr te împlinesc.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 31 august 2019

Dificultățile pe care le întâmpini în această perioadă te fac să rămâi fără energie. Deși ești conștientă că toate resursele fizice sau psihice se află în tine, îți este dificil să le ”accesezi” acum, tocmai pentru că toată energia ta este focusată pe acest proces.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 31 august 2019

Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi, iar asta te face să fii destul de selectivă în raport cu invitațiile pe care le primești. Deși duci dorul unei vieți sociale intense, ești conștientă că adevărată împlinire nu o regăsești decât în familie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 31 august 2019

Încearcă să nu fii prea deschisă și prietenoasă cu persoanele pe care le cunoști recent. Probabil intenția ta este aceea de a te face plăcută, dar este posibil ca firea ta intrusivă să fie destul de deranjantă în raport cu nevoia de spațiu a celorlalți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 31 august 2019

Creativitatea te ajută întotdeauna să ieși din rutină. Capacitatea ta de a negocia nu rămâne niciodată în umbră, mai ales când te afli în context profesional. Maniera în care se așază lucrurile în viața ta, îți readuce echilibrul la care tânjești de ceva timp.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 31 august 2019

Indiferent de sfaturile pe care cei din jur ți le oferă, alegi în mod deliberat să faci ceea ce simți. Îți place să riști. În plan personal, reușești în sfârșit să te detașezi emoțional de o persoană care a fost importantă pentru tine. Această alegere făcută la nivel mai puțin conștient te va ajuta să îți redefinești valorile sociale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 31 august 2019

Ești mult prea dură cu anumite persoane care nu merită agresivitatea ta, iar asta îți ”răpește” și ție din start orice senzație de confort psihic. Îți este dificil să faci compromisuri în raport cu anumite persoane și de aceea alegi întotdeauna să rănești.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 31 august 2019

Dacă este vorba despre carieră, astrele se ”agită” să îţi ofere oportuniăţi interesante. Tot ceea ce poți face tu este să rămâi la fel de consecventă ca până acum pentru a putea profita de tot ceea ce urmează să trăiești. Nu mai rămâne ancorată în eșecurile de altădată!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 31 august 2019

Tot ceea ce faci și tot ceea ce îți dorești are un corespondent energetic în tot ceea ce te înconjoară. Ești o fire destul de sensibilă și orice opinie pe care o au cei din jur are efecte directe asupra ta. De cele mai multe ori încerci să îți argumentezi obsesiv alegerile și asta crează confuzie.
Articole astro