Horoscopul zilei de 31 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 31 august 2018

Intenția planetelor pentru această zi este ca tu să reușești să te înconjori de persoane care te susțin necondiționat. Aprecierea pe care o poți primi din partea lor te ajută să stopezi nevoia de a fi foarte critică cu propria persoană. Realizezi cât de mult îți sunt influențate alegerile de tot ceea ce gândești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 31 august 2018

Astrele pulsează destul de mult în casa carierei. Îți dorești parteneriate de succes, evenimente de mare anvergură la care să participi și o viață socială mult mai intensă. Tot ceea ce îți proiectezi poate deveni realizabil! Este esențial doar să te încrezi în propriile capacități.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 31 august 2018

Pe front sentimental, tensiunile vor fi în meniul zilei. Căutând metode să-ți manageriezi problemele profesionale, vei fi ocupată mare parte a după-amiezei, chiar dacă este sfârșit de săptămână. Astăzi nu vei fi dispusă să faci nimic altceva decât ceea ce ți-ai propus.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 31 august 2018

Îți dorești enorm de mult o schimbare radicală pe plan sentimental. Încearcă să încetinești puțin ritmul în care trăiești. A-ți asuma atât de multe responsabilități care ajung să te ”îngroape” din punct de vedere energetic, nu este o decizie înțeleaptă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 31 august 2018

Ai nevoie de mai multe pauze de relaxare. Ideea de a te pune pe primul loc, indiferent de orice, trebuie să își facă loc în viața ta. Niciodată nu te consideri o prioritate, chiar dacă viața se încăpățânează să îți arate acest lucru în fiecare zi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 31 august 2018

De cele mai mult ori nu te simți pregătită pentru ceea ce vine. Această stare de spirit îți induce un sentiment de respingere față de tot ceea ce este nou. Totul în viață este trecător, chiar și dezamăgirile de care ai parte în raport cu anumite persoane.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 31 august 2018

Timpul te ajută cu încredere să le rezolvi pe toate. Treci prin destul de multe momente de cotitură care te vor face să ajungi la un blocaj emoțional profund. De asemenea, este posibil ca partenerul de viață să aibă câteva probleme de sănătate. În fața acestui tip de situații nu ai știut niciodată cum să reacționezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 31 august 2018

Astăzi o să ai tendința să te ascunzi de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Negi până în ultima instanță anumite evenimente doar de teama de a ți le asuma. Acest mod de a te comporta nu reprezintă decât o modalitate de evadare și de reîncărcare energetică.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 31 august 2018

Deși îți asumi întru totul orice risc atunci când iei anumite decizii, sunt momente în care descumpănirea pe care o trăiești pare de neacceptat. La birou trebuie să preiei mereu inițiativa pentru a rămâne pe poziții fruntașe. Acest lucru te obosește psihic.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 31 august 2018

Nu mai fă nicio mișcare spre anumite persoane care te evită! Insistența ta este deranjantă și intrusivă. În același timp, desconsiderarea în raport cu propria persoană îți va afecta încrederea în sine. Creativitatea de care ești capabilă în plan profesional te ajută întotdeauna să ieși din rutină.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 31 august 2018

Te simți măgulită de cei care doresc să îți ofere ajutorul, însă nu te simți pregătită să îl accepți. Consideri mereu că te poți descurca singură, chiar dacă sunt situații în care te simți în impas. A accepta propriile slăbiciuni face parte din acceptarea de sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 31 august 2018

Faptul că vei răsfoi o revistă cu destinații de vacanță te trimite cu gândul la aceste visuri. Din păcate, această perioadă din viața ta îți menține concentrată atenția doar asupra problemelor pe care le ai. În interacțiunile cu cei din jur este nevoie de răbdare și de empatie.
Articole astro