Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 septembrie 2019

Având în vedere că Jupiter va fi mai activ din punct de vedere energetic, toate lucrurile de care vei avea parte în această zi se află sub o aură deosebită. Perspectivele pe care le ai în plan profesional te provoacă să ieși din zona de confort și să riști mai mult.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 septembrie 2019

Reușești să te faci placută de către colegi și să te integrezi ușor în noua echipă din care vei face parte. În ceea ce privește relația personală, te afli într-un moment de cotitură. Această situație nu îți va fi pe plac și pe alocuri este posibil să te simți mai vulnerabilă decât este cazul.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 septembrie 2019

Îți este din ce în ce mai dificil să îți pui în cuvinte sentimentele. Barierele care se crează în timp între tine și partener, te sperie. Știi că aceasta este o perioadă delicată din viața ta, dar nu știi dacă vei reuși să ieși învingătoare din noile provocări.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 septembrie 2019

Colaborarea la nivel profesional pe care ți-o doreai și o începi de curând cu un partener de afaceri, te ajută să faci lucrurile într-un mod neconvențional. Ai senzația că perioada care urmează este una de glorie pentru cariera ta. Dacă este nevoie, vei ”sacrifica” chiar și relația personală pentru îndeplinirea visurilor.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 septembrie 2019

Fără să insiști prea mult asupra acestei percepții, cu fiecare zi care trece crezi că oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Indiferent de agitația de care ai parte în plan personal, tu știi despre tine și persoana iubită că nimic nu va distruge legătura emoțională dintre voi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 septembrie 2019

Ai inițiativă, da și îți dorești să te apropii mai mult de anumite persoane, dar asta nu este suficient. Atunci când vorbești de propriile sentimente, proiectezi de fapt propriile frustrări și ”distrugi” orice bulă de magie care ar putea exista în viața ta. Ai senzația că cei din jur nu înțeleg, în niciun context, mesajul pe care încerci să îl transmiți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 septembrie 2019

Pentru această zi pregătește-te la multe obstacole din partea celor din jur. Chiar dacă te încăpățânezi să mai crezi în sinceritatea unora, trebui să vezi dincolo de aparențe. În familie reușești întotdeauna să îți testezi limitele și ”să ieși în lume” cu fruntea sus și sigură pe sine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 septembrie 2019

Din păcate, te lași mult prea ușor influențată de opiniile celor din jur. Ajungi întotdeauna să faci compromisuri în defavoarea ta, chiar dacă semnalele pe care le primești chiar și de la propriul organism, la nivel somatic, îți transmit contrariul.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 septembrie 2019

Pentru această zi, pentru tine, lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Odată cu începutul noii săptămâni, găsești motivația necesară pentru a te detașa de toate persoanele toxice din viața ta. Nu vrei să mai rămâi ”agățată” în tot felul de legături emoționale care te fac să te abandonezi pe sine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 septembrie 2019

Pe parcursul acestei zile îți dai seama din nou cât de importantă este pentru tine armonia în plan personal. O discuție în contradictoriu cu o persoană apropiată te va ajuta să îți dai seama care sunt propriile limite. Nimic nu este mai dureros pentru tine decât faptul că cei din jur nu îți recunosc meritele.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 septembrie 2019

Inițiativele pe care le ai în plan profesional duc la o serie de dialoguri care te ajută să găsești rezolvări imediate la problemele cu care se confruntă echipa. Lipsa de organizare din ultimele luni și-a spus cuvântul în ceea ce privește proiectele personale, dar știi că nu vei renunța niciodată la propriile visuri.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 septembrie 2019

Poate este indicat să cauți să echilibrezi balanța atunci când vine vorba de familie și carieră. Chiar dacă vei avea întotdeauna sprijinul celor dragi, se impune ca în anumite să nu te lași ghidată de nevoia de a fi recunoscută la nivel social. Tot ceea ce trebuie să primeze este propria fericire.
Articole astro