Horoscopul zilei de 30 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 septembrie 2018

Ai parte de schimbări în plan profesional, persoana iubită te încântă cu dedicarea și implicarea în relația pe care o aveți, iar prietenii sunt acolo pentru tine, indiferent de ceea ce trăiești. Totul în jurul tău este caracaterizat de armonie și echilibru profund.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 septembrie 2018

Sunt persoane care prin simpla lor prezență îți induc o stare de confort, iar altele par să facă orice pentru a te dezechilibra din punct de vedere emoțional. Totul ține de capacitatea ta de a integra energiile pe care le recepționezi de la alții. Nimeni nu poate fi responsabilizat de modul în care tu percepi lucrurile din jur.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 septembrie 2018

Ai idei noi pentru renovarea casei, vrei să te apuci de câteva cursuri de dezvoltare personală, petreci mult mai mult timp în aer liber și în compania familiei. Tot ceea ce faci astăzi, dar și în zilele care urmează reușeșec să îți redea vitalitatea și ambiția pierdute din cauza greutăților de care ai avut parte în ultimii ani.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 septembrie 2018

Te bucuri cu o inocență autentică de tot ceea ce ai parte. Neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada aceasta. Conflictele de interes care apar între tine și partenerii de afaceri induc o atmosferă de lucru stresantă. În ceea ce privește propriile tabieturi, trebuie să îți setezi o serie de reguli de care să nu te dezici niciodată.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 septembrie 2018

Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Indiferent de context, argumentează-ți comportamentul! O astfel de atitudine binevoitoare și sigură pe sine poate ajuta la reconciliere. Alegerile pe care le vei face îți vor da curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 septembrie 2018

La nivel sentimental nimic nu e mai încurajator decât o atmosferă romantică. Ești încântată de cum decurge ziua. Dacă ești la birou, te bucuri de prezența placută a colegilor și de o atmosferă de lucru antrenantă. Determinarea de care dai dovadă te ajută mult în plan profesional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 septembrie 2018

Pasiunea debordantă pe care o resimți în această perioadă te va conduce și te va provoca să experimentezi lucruri pe care nu ți-ai imaginat vreodată că le vei trăi. Sentimentele haotice și confuze te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri amoroase.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 septembrie 2018

Ești o persoană destul de rece și independentă. Ție îți priește de minune singurătatea. În acele momente cu tine reușești să accesezi resurse emoționale esențiale pentru menținerea propriului echilibru. În această perioadă din viața ta îți focusezi destul de mult atenția asupra propriului sine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 septembrie 2018

Viața sentimentală este de multe ori agitată, însă ești în sfârșit capabilă să recapeți controlul asupra ei. Aceasta zi te ajută să găsești energia necesară pentru a trece cu brio peste perioada dificilă în care te afli. Într-o relație, ai în sfârșit soluții pentru îndreptarea greșelilor pe care le-ai făcut în trecut.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 septembrie 2018

Căutând metode să-ți manageriezi problemele profesionale, vei fi ocupată mare parte a zilei. Ceea ce faci de fapt este să te retragi din fața tensiunilor existente între tine și partenerul de viață. Această atitudine nu este una matură. Mai mult decât atât, poate adânci distanțarea pe care o resimțiți deja amândoi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 septembrie 2018

Astăzi este posibil să ai un conflict serios cu partenerul. Ți-e imposibil să îți ții emoțiile sub control și din această cauză îți vei pierde cumpătul în timpul unei discuții cu el. Singură, natura ta independentă va atrage mulți pretendenți în jurul tău.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 septembrie 2018

Nu ești încântată de ideea unei negocieri sentimentale astăzi, fapt pentru care partenerul va deveni iritat. Comportamentul său se va schimba brusc. Nu îți dai seama ce anume a declanșat totuși această atitudine. Poate acordarea unui timp de reflectare asupra situației este binevenită pentru amândoi.
Articole astro