Horoscopul zilei de 30 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 octombrie 2020

Energia planetelor te poate ajuta să vezi mai nuanțat lucrurile. Nu îți este frică de judecarea celor din jur, ci mai degrabă de ideea de eșec. Propriile valori morale și sociale sunt tot ce ai mai de preț. Această zi este destul de ciudată în ceea ce privește interacțiunile pe care le ai cu familia.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 octombrie 2020

Îți este destul de dificil să îți menții intactă motivația, chiar dacă ai parte de multe reușite. În plan profesional, obiectivele pe care le ai sunt nestructurate și din această cauză și acțiunile tale sunt la fel. Pentru această zi pregătește-te pentru obstacole din partea celor din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 octombrie 2020

”Tensiunea” pe care o recepționezi din partea lui Saturn poate să te satureze destul de mult, mai ales în partea a doua a zilei. Reputația pe care o ai în plan profesional va trebui ”ocrotită” în perioada următoare. Gesturile tale sunt ușor interpretabile, iar tu trebuie să dai dovadă de multă siguranță de sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 octombrie 2020

Pentru această zi te gândești să planifici un prânz alături de o persoană importantă pentru tine. Energia pozitivă pe care ți-o transmite întotdeauna este binevenită, mai ales că ai nevoie și de niște sfaturi cu privire la o decizie profesională pe care o vei lua.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 octombrie 2020

Ți-e imposibil să îți ții emoțiile sub control și din aceasta cauză îți vei pierde cumpătul în timpul unei discuții cu o persoană destul de defensivă. Este important pentru conștiința proprie să știi că indiferent de situație, ai făcut tot ceea ce a ținut de tine pentru a fi de ajutor.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 octombrie 2020

Saturn va fi destul de activ în casa familiei, iar energia sa va încerca să te aducă tot mai aproape de cei dragi. La birou va fi nevoie să începi să împarți responsabilitățile și celorlalți colegi din proiect deoarece nu vei mai avea energia necesară să faci totul de una singură.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 octombrie 2020

Persoanele născute sub această zodie trebuie să fie precaute cu privire la deciziile pe care le iau. Deși alegerile de natura rațională ne oferă senzația că sunt mai sigure, emoțiile sunt cele care ne dictează existența. Ziua aceasta îți aduce împlinire și multe satisfacții.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 octombrie 2020

Ți-e imposibil să îți ții emoțiile sub control și din această cauză îți vei pierde cumpătul în timpul unei discuții profesionale importante. Nu ești încântată de ideea unei negocieri sentimentale astăzi, fapt pentru care partenerul va deveni iritat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 octombrie 2020

Chiar dacă punctele tale de vedere pot părea a fi nepotrivite în anumite contexte, niciodată nu o să renunți să te faci auzită. Instinctul este cea mai puternică armă pe care o deții în plan profesional. Tăcerea poate fi reconfortantă în anumite momente tensionate din relația personală.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 octombrie 2020

Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi alegi să îți demonstrezi sentimentele prin fapte concrete. Vrei să eviți cu orice preț vorbele goale. Atât tu, cât și partenerul trebuie să începeți să acționați pentru a menține o constanță emoțională între voi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 octombrie 2020

Nu ai atât de multă încredere în sine pentru a miza pe propria intuiție indiferent de contextul în care te afli. Te lași foarte ușor influențată de opiniile celor din jur. Ajungi întotdeauna să faci compromisuri în defavoarea ta, chiar dacă semnalele pe care le primești îți transmit contrariul.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 octombrie 2020

Obstacolele pe care le întâmpini uneori la nivel energetic te fac să renunți la multe din visurile pe care le ai. Deși modul în care integrezi în propriul univers interior evenimentele care au parte în jurul tău este unul matur și responsabil, tot te simți neîmplinită din punct de vedere emoțional.
Articole astro