Horoscopul zilei de 30 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 octombrie 2018

Nu ai atât de multă încredere în sine pentru a putea să mizezi pe acest lucru indiferent de contextul în care te afli. Te lași foarte ușor influențată de opiniile celor din jur. Ajungi întotdeauna să faci compromisuri în defavoarea ta, chiar dacă semnalele pe care le primești îți transmit contrariul.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 octombrie 2018

Chiar dacă știi că în propria familie ești acceptată cu toate defectele și calitățile pe care le ai, frica de neapartenență socială ajunge uneori să îți blocheze rațiunea. Aproape în orice interacțiune pe care o ai cu cei din jur, alegi o anumită mască pe care să o ”porți”.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 octombrie 2018

Poate este indicat să cauți să echilibrezi balanța atunci când vine vorba de familie și carieră. Chiar dacă vei avea întotdeauna sprijinul celor dragi, se impune ca în anumite contexte să îi alegi în pofida vieții profesionale. Pe parcursul acestei zile, astrele te ajută să îți păstrezi vitalitatea.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 octombrie 2018

Astăzi reușești să îți focusezi atenția asupra lucrurilor cu adevărat importante. Siguranța de sine pe care o proiectezi asupra acțiunilor pe care le faci te ajută să te faci remarcată. Pentru tine, tot ceea ce ține de partea emoțională sau romantism, este dat la o parte în această perioadă.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 octombrie 2018

Starea ta emoțională va fi mult prea sensibilă pe parcursul acestei zile. Chiar dacă îți dorești să acționezi pur rațional, știi prea bine că acest lucru nu ți se potrivește. Indiferent de conflictele pe care le au între ei colegii de birou, este important să menții o atitudine detașată.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 octombrie 2018

Astăzi încarcă-te cu energie pozitivă deoarece trebuie să faci impresie bună celor din jur. Atitudinea ta nonșalantă atrage privirile bărbaților cu un statut social important. Nimic nu este mai potrivit pentru ca sexualitatea și puterea ta de atracție să fie din nou confirmate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 octombrie 2018

Nu te lăsa influențată de cei din jur în luarea acelor decizii care te vizează! Deși intenția multor persoane din viața ta sunt dintre cele mai oneste, este important să rămâi fidelă propriului univers interior. Intuiția te va ajuta astăzi să ieși dintr-o mare încurcătură.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 octombrie 2018

Este important să îți păstrezi intactă integritatea. A te lăsa acaparată de aluziile celor din jur te poate îndruma spre decizii riscante. Chiar dacă te simți destul de obosită din punct de vedere psihic, știi că mai ai resurse de energie pe care le vei exploata la maxim pentru a te ocupa de toate prioritățile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 octombrie 2018

Reușești să te faci placută de către colegi și să te integrezi ușor în noua echipă din care faci parte.  În ceea ce privește relația personală, te afli într-un moment de cotitură. Această situație nu îți va fi pe plac și pe alocuri este posibil să te simți mai vulnerabilă decât este cazul.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 octombrie 2018

Înțelesul anumitor întâmplări de care ai parte la începutul acestei zile nu pare să îți ofere răspunsurile de care ai nevoie. Ai norocul să fii înconjurată de persoane care te susțin în toate deciziile pe care le iei. Necunoscutul a fost mereu pentru tine o sursă de neliniște.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 octombrie 2018

Ți-e imposibil să îți ții emoțiile sub control și din aceasta cauză astăzi îți vei pierde cumpătul în timpul unei discuții cu un coleg destul de defensiv. Cu toate astea, tu ești conștientă că acțiunile tale sunt morale și niciodată nu ai intenția de a-i discredita pe cei din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 octombrie 2018

În plan profesional, obiectivele pe care le ai sunt nestructurate și din această cauză și acțiunile tale sunt la fel. Pentru această zi pregătește-te la multe obstacole din partea celor din jur. Chiar dacă te încăpățînezi să mai crezi în sinceritatea unora, trebui să vezi dincolo de aparențe.
Articole astro