Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 noiembrie 2020

Ai nevoie de noi repere și noi tabieturi atunci când vine vorba de propriul echilibru alimentar. Te hotărăști să te focusezi pe dezvoltarea obișnuinței de a face mai multă mișcare fizică, indiferent de starea de spirit sau de vremea de afară. Ai nevoie de această schimbare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 noiembrie 2020

Chiar dacă viața de zi cu zi îți oferă totuși suficiente satisfacții, dorința de a atinge perfecțiunea îți călăuzește întreaga plajă de acțiuni. Trebuie însă să fii conștientă și de marile minusuri pe care acest tip de comportament le ascunde. Cei din jur au încercat dintotdeauna să te avertizeze cu privire la acest aspect.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 noiembrie 2020

Chiar dacă punctele tale de vedere pot părea a fi nepotrivite în anumite contexte, niciodată nu o să renunți să te faci auzită. Instinctul este cea mai puternică armă pe care o deții în plan profesional. Atunci când vine vorba de viața personală, trebuie să te convingi de ceea ce simte cel de lângă tine pentru a te putea simți împlinită.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 noiembrie 2020

Indiferent de ceea ce îți repeți necontenit în plan rațional, totul ține de capacitatea ta de a integra energiile pozitive sau negative pe care le recepționezi de la alții. Nimeni nu poate fi responsabil de modul în care tu percepi lucrurile din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 noiembrie 2020

Comportamentul celor din jur se schimbă brusc atunci când nu sunt de acord cu modul în care îți argumentezi alegerile. Nu îți dai seama ce anume declanșează totuși o astfel de atitudine. Poate acordarea unui timp de reflectare asupra situației este binevenită.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 noiembrie 2020

Chiar dacă știi că în propria familie ești acceptată cu toate defectele și calitățile pe care le ai, frica de neapartenență socială ajunge uneori să îți blocheze rațiunea. Reușita profesională din această perioadă te ajută să ”te eliberezi” de teama de eșec. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 noiembrie 2020

Având în vedere că Jupiter va fi mai activ din punct de vedere energetic, toate lucrurile de care vei avea parte în această zi se află sub o aură deosebită. Perspectivele pe care le ai în plan profesional te provoacă să ieși din zona de confort și să riști mai mult.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 noiembrie 2020

Îți este din ce în ce mai dificil să îți pui în cuvinte sentimentele. Barierele care se crează în timp între tine și partener, te sperie. Știi că aceasta este o perioadă delicată din viața ta, dar nu știi dacă vei reuși să ieși învingătoare din noile provocări.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 noiembrie 2020

Încă de la primele ore ale dimineții simți că nu ai o stare de spirit pozitivă. Cei din jur ajung să te irite doar prin simpla lor prezență, iar rapiditatea cu care ”sari” dintr-un gând în altul este de-a dreptul covârșitoare. Dacă nu îți dorești să te afli în mediul social astăzi, anulează-ți planurile!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 noiembrie 2020

A merge umăr la umăr cu anumite persoane poate fi descurajant în anumite contexte. Deși ai nevoie să fii mereu în competiție, acest lucru nu este unul benefic nici pentru starea ta interioară. Extenuarea psihică pe care o simți nu mai este ceva ce poți nega.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 noiembrie 2020

Te simți destul de stresată în raport cu o decizie pe care trebuie să o iei, dar știi și că nu există posibilitatea de a nega ceea ce se întâmplă. Cafeaua din zorii zilei și mișcarea fizică te pot ajuta să îți limpezești gândurile și să identifici binele chiar și acolo unde este acaparat de nesiguranță sau confuzie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 noiembrie 2020

Ți-e imposibil să îți ții emoțiile sub control și din aceasta cauză îți vei pierde cumpătul în timpul unei discuții cu o persoană destul de defensivă. Este important pentru conștiința proprie să știi că indiferent de situație, ai făcut tot ceea ce a ținut de tine pentru a fi de ajutor.
Articole astro