Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 noiembrie 2019 Căutând metode să-ți manageriezi problemele apărute la nivel profesional, vei fi ocupată mare parte a zilei. Nu vei fi dispusă sa faci altceva decat ceea ce ți-ai propus pentru acest sfârșit de săptămână. Situația se va îmbunătăți spre seara când nevoia de control a tot ceea ce este în jur se va ameliora.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 noiembrie 2019 Ți-e imposibil să îți ții emoțiile sub control și din aceasta cauză îți vei pierde cumpătul în timpul unei discuții cu o persoană destul de defensivă. Este important pentru conștiința proprie să știi că indiferent de situație, ai făcut tot ceea ce a ținut de tine pentru a fi de ajutor.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 noiembrie 2019 Ești prea încăpățânată sau determinată deoarece crezi cu tot sufletul în ideile pe care le ai. Rutina te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere. Din păcate, în aceiași măsură, îți oferă și o listă interminabilă de frustrări. Timpul te va ajuta să te prețuiești mai mult.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 noiembrie 2019 Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Este posibil ca starea de neliniște să se proiecteze asupra tuturor celor cu care interacționezi. Încearcă să încetinești puțin ritmul în care trăiești.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 noiembrie 2019 A-ți asuma atât de multe responsabilități care ajung să te ”îngroape” din punct de vedere energetic, nu este o decizie înțeleaptă. Ai nevoie de mai multe pauze de relaxare. Ideea de a te pune pe primul loc, indiferent de orice, trebuie să își facă loc în viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 noiembrie 2019 Chiar dacă starea de bine pe care o simți în această perioadă îți provoacă și teamă, profiți la maxim de ceea ce simți. Familia a fost un etalon important pentru tine în toate alegerile pe care le-ai făcut de-a lungul timpului.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 noiembrie 2019 Te simți inhibată din cauza unei serii de prejudecăți pe care le ai de mic copil. Astăzi energia planetelor te poate ajuta să vezi mai nuanțat lucrurile și să te ferești de prejudecăți. Nu îți este frică de judecarea celor din jur, ci mai degrabă de ideea de eșec.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 noiembrie 2019 Inspirația îți conduce întotdeauna acțiunile. Chiar dacă pe moment nu sesizezi acest aspect, lucrurile se așază și aranjează într-o manieră care îți este pe plac. Tot ceea ce ți se zice interpretezi în modul personal, îndepărtându-te de ideea esențială. Nu mai recurge la tertipuri atunci când îți dorești să obții ceva!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 noiembrie 2019 Te lași foarte ușor influențată de opiniile celor din jur. Ajungi întotdeauna să faci compromisuri în defavoarea ta, chiar dacă semnalele pe care le primești îți transmit contrariul. Aproape în orice interacțiune pe care o ai cu cei din jur, alegi o anumită mască pe care să o ”porți”.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 noiembrie 2019 Impactul stărilor tale interioare asupra traiectoriei carierei este evidentă pentru cei care te cunosc. Dorința de a le face pe plac altora se estompează odată cu creșterea încrederii în sine. Acum știi că trebuie să pui limite clare în raport cu anumite persoane și nu vei face niciun compromis în acest sens.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 noiembrie 2019 ”Tensiunea” pe care o recepționezi din partea lui Saturn poate să te satureze destul de mult, mai ales în partea a doua a zilei. Reputația pe care o ai în plan profesional va trebui ”ocrotită” în perioada următoare. Gesturile tale sunt ușor interpretabile, iar tu trebuie să dai dovadă de multă siguranță de sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 noiembrie 2019 Persoanele născute sub această zodie trebuie să fie precaute cu privire la deciziile pe care le iau. Deși alegerile de natura rațională ne oferă senzația că sunt mai sigure, emoțiile sunt cele care ne dictează existența. Ziua aceasta îți aduce împlinire și multe satisfacții.
Articole astro