Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 noiembrie 2018

Este posibil ca evenimentele din ultima perioadă să te fi condus spre alegeri regretabile. Deși armonia pe care ți-o dorești în plan personal nu se face încă simțită, lucrurile se află pe făgașul potrivit. Tot ceea ce trebuie să faci este să dai crezare propriei intuiții.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 noiembrie 2018

Atunci când vine vorba de reușitele în plan profesional, pentru tine sunt extrem de importante detaliile. Ești o fire perfecționistă și crezi în minuțiozitate, indiferent de sarcinile de care ești responsabilă. Chiar și în ceea ce privește relațiile cu cei din jur, pentru tine nimic nu este superficial sau fără esență.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 noiembrie 2018

Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă este un comportament riscant.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 noiembrie 2018

Instigarea la conflicte și răutăți la care ești supusă de către anumiți colegi, pur și simplu îți inhibă creativitatea. Îți place să lucrezi într-un mediu armonios și relaxat. Este o situație delicată pe care însă trebuie să o rezolvi. Poate o discuție onestă și sinceră cu superiorii ar fi de bun augur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 noiembrie 2018

Aceast sfârșit de săptămână se va derula într-un mod abrupt. Ai senzația că nu ai reușit să faci nimic din ceea ce ți-ai propus. Totul este la limită. Cu siguranță acum mai mult ca oricând este indicată vacanța aia pe care o plănuiești de ceva timp. Fă lucrurile la timp, nu mai amâna!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 noiembrie 2018

Relația cu partenerul este tot ceea ce ai nevoie pentru a crește ca persoană, ca mamă, ca prietenă. Dacă mingea este la tine în teren în ceea ce privește o anumită persoană cu care ai o relație defectuoasă, "șutează" sau renunță definitiv la orice așteptare în raport cu ea. Nu are rost să persiști într-o astfel de ambiguitate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 noiembrie 2018

Ai devenit o persoană mai matură, mai calculată și mai responsabilă, chiar și în raport cu propriile sentimente. Pentru tine, această zi și toate cele care vor urma până la finele anului sunt definite de reușită și succes. În ciuda acestui aspect, în anumite contexte în care te vei afla, vei trăi o stare de claustrofobie socială.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 noiembrie 2018

Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Este primordial ca astăzi să găsești un echilibru între ceea ce înseamnă personal și ceea ce înseamnă profesional. Doar așa vei evita discuțiile în contradictoriu cu cei din familie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 noiembrie 2018

Din nou ai probleme cu barierele sociale sau emoționale. Te lași absorbită în totalitate de ceea ce îți dictează inima și fără să îți dai seama de acest lucru, neutralizezi toată dezamăgirea trăită la un anumit moment. Nu este indicat să acționezi astfel, chiar dacă susții că ești conștientă de riscurile pe care ți le asumi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 noiembrie 2018

Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou. Această dinamică de care ai parte te ajută să găsești soluții creative la multe din problemele cu care se confruntă compania. Deși totul în jur pare să conlucreze la fericirea ta, sunt multe momente când nu vei reuși să întorci lucrurile în favoarea ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 noiembrie 2018

Ești prea încăpățânată deoarece crezi cu tot sufletul în ideile pe care le ai. Chiar dacă starea de bine pe care o simți în această perioadă îți provoacă și teamă, profiți la maxim de ceea ce simți. Astăzi reușești să îți rezervi timp și pentru propria persoană și nimic nu îți aduce mai mare plăcere decât un vin bun și cartea preferată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 noiembrie 2018

Te simți inhibată din cauza unei serii de prejudecăți pe care le ai de mic copil. Chiar dacă inconștientul te pune față în față cu mecanisme de apărare pe care nu reușești să le înțelegi, accepți să te lași ”apărată”. În ceea ce privește anumite persoane, nu reușești să mai faci niciun pas pentru armonia dintre tine și ele.
Articole astro