Horoscopul zilei de 30 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 martie 2021

Este indicat să încerci să echilibrezi balanța atunci când vine vorba de familie și carieră. Chiar dacă vei avea întotdeauna sprijinul celor dragi, se impune ca în anumite contexte să îi alegi în pofida vieții profesionale. Pe parcursul acestei zile, astrele te ajută să îți păstrezi vitalitatea.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 martie 2021

Sistemul de valori diferit își spune cuvântul în multe momente cheie de pe parcursul acestei zile. Fără să îți dai seama când se întâmplă acest lucru, te avânți într-o serie de discuții contradictorii, chiar dacă nu ai energia necesară să le finalizezi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 martie 2021

Siguranța de sine pe care o proiectezi asupra acțiunilor pe care le faci te ajută să te faci remarcată și să oferi și sprijin celor care au nevoie de el. Pentru tine, tot ceea ce ține de partea emoțională sau romantism, este dat la o parte în această perioadă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 martie 2021

Indiferent de ceea ce îți repeți necontenit în plan rațional, totul ține de capacitatea ta de a integra energiile pozitive sau negative pe care le recepționezi de la alții. Nimeni nu poate fi responsabil de modul în care tu percepi lucrurile din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 martie 2021

Această zi este destul de ciudată în ceea ce privește interacțiunile pe care le ai cu familia. Cei apropiați au tendința de a fi destul de intrusivi cu tine, iar tu nu le permiți acest lucru. Chiar dacă ziua este destul de obositoare din punct de vedere fizic, reușești să faci tot ceea ce ți-ai propus.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 martie 2021

Această zi de marți aduce în prim plan destul de multe conflicte mai vechi, dar reușești să nu te lași ”atrasă” de haosul emoțional pe care acestea îl presupun. Atunci când trebuie să iei decizii radicale, este important să te lași condusă de intuiție.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 martie 2021

Ai parte de schimbări în plan profesional, persoana iubită te încântă cu dedicarea și implicarea în relația pe care o aveți, iar prietenii sunt acolo pentru tine, indiferent de ceea ce trăiești. În această perioadă, totul în jurul tău este caracaterizat de armonie și echilibru profund.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 martie 2021

În ultima perioadă, tot ceea ce ți-ai dorit a fost schimbare și armonie pe plan sentimental. Acum însă îți dai seama că nimic din ceea ce trăiești nu este conform alegerilor făcute. Poate ai nevoie de mai mult timp pentru a asimila tot ceea ce trăiești.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 martie 2021

În ceea ce privește relațiile cu cei din jur, pentru tine nimic nu este superficial sau fără esență. Te consumă psihic orice alegeri greșite pe care le fac cei dragi, mai ales dacă aleg să o facă în ciuda sfatului tău. Îți place să îți pui amprenta pe deciziile celor din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 martie 2021

Fii mai rezervată atunci când vine vorba de anumite persoane din viața ta. Cu siguranță, știi tu care sunt acestea. Expunerea sinceră a sentimentelor nu este o ”armă” cu care poți considera că vei câștiga orice bătălie emoțională din viața ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 martie 2021

Energia planetelor te poate ajuta să vezi mai "nuanțat" lucrurile. Propriile valori morale și sociale sunt tot ce ai mai de preț în cadrul interacțiunilor sociale. Această zi este destul de ciudată în ceea ce privește comunicarea cu familia.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 martie 2021

Reușești să te faci placută de către colegi și să te integrezi ușor în noua echipă din care vei face parte. În ceea ce privește relația personală, te afli într-un moment de cotitură. Această situație nu îți va fi pe plac și pe alocuri este posibil să te simți mai vulnerabilă decât este cazul.
Articole astro