Horoscopul zilei de 30 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 martie 2020

În ceea ce privește relațiile cu cei din jur, pentru tine nimic nu este superficial sau fără esență. Te consumă psihic orice alegeri greșite pe care le fac cei dragi, mai ales dacă aleg să o facă în ciuda sfatului tău. Îți place să îți pui amprenta pe deciziile celor din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 martie 2020

Atunci când vine vorba de reușitele în plan profesional, pentru tine sunt extrem de importante detaliile. Ești o fire perfecționistă și crezi în minuțiozitate, indiferent de sarcinile sau proiectele de care ești responsabilă. De multe ori, influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 martie 2020

Aproape în orice interacțiune pe care o ai cu cei din jur, alegi o anumită mască pe care să o ”porți”. Îți este teamă să îți expui vulnerabilitățile, chiar dacă asta înseamnă să fii ”reală”. Modul în care te alimentezi indică un deficit în plan emoțional și este important să ții cont de această legătură.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 martie 2020

Indiferent de ceea ce îți repeți necontenit în plan rațional, totul ține de capacitatea ta de a integra energiile pozitive sau negative pe care le recepționezi de la alții. Nimeni nu poate fi responsabil de modul în care tu percepi lucrurile din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 martie 2020

Ai parte de schimbări în plan profesional, persoana iubită te încântă cu dedicarea și implicarea în relația pe care o aveți, iar prietenii sunt acolo pentru tine, indiferent de ceea ce trăiești. În această perioadă, totul în jurul tău este caracaterizat de armonie. Ești recunoscătoare pentru tot ceea ce ai.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 martie 2020

Ai devenit o persoană mai matură, mai calculată și mai responsabilă, chiar și în raport cu propriile sentimente. Pentru tine, această zi și toate cele care vor urma pentru o bună perioadă de timp sunt definite de reușită și succes. În ciuda acestui aspect, în anumite contexte în care te vei afla, vei trăi o stare de ”claustrofobie socială”.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 martie 2020

Starea de oboseală psihică pe care o resimți în ultima perioadă se datoarează și modului haotic de a te alimenta. Faci destul de mult abuzuri în acest sens. Implicarea într-o serie de evenimente caritabile te ajută să descoperi lucruri despre propria persoană.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 martie 2020

Această zi este destul de ciudată în ceea ce privește interacțiunile pe care le ai cu familia. Cei apropiați au tendința de a fi destul de intrusivi cu tine, iar tu nu le permiți acest lucru. Chiar dacă ziua este destul de obositoare din punct de vedere fizic, reușești să faci tot ceea ce ți-ai propus.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 martie 2020

În ultima perioadă, cunoașterea de sine este pentru tine un obiectiv prioritar. Această zi aduce în prim plan destul de multe conflicte mai vechi, dar reușești să nu te lași ”atrasă” de haosul emoțional pe care acestea îl presupun. Atunci când trebuie să iei decizii radicale, este important să te lași condusă de intuiție.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 martie 2020

Viața personală interferează din ce în ce mai mult cu partea profesională. Cel puțin în această perioadă, nu știi care este direcția spre care să înclini balanța. Te simți tot mai neputincioasă. Cu toate astea, astăzi lași deoparte această dilemă și te bucuri de timpul petrecut în familie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 martie 2020

Energia planetelor te poate ajuta să vezi mai nuanțat lucrurile. Nu îți este frică de prejudecățile celor din jur, ci mai degrabă de ideea de eșec. Propriile valori morale și sociale sunt tot ce ai mai de preț și te ajută să treci cu privirea sus prin tot felul de provocări.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 martie 2020

Având în vedere că Jupiter va fi mai activ din punct de vedere energetic, toate lucrurile de care vei avea parte în această zi se află sub o aură deosebită. Perspectivele pe care le ai în plan profesional te provoacă să ieși din zona de confort și să riști mai mult.
Articole astro