Horoscopul zilei de 30 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 martie 2019

Creativitatea din plan profesional te ajută să vezi lucrurile sub nuanțe diferite, oricât de provocator ți se poate părea acest proces. Ceea ce îți dorești să realizezi este măreț și demn de tine, tot ceea ce trebuie să faci este să preiei inițiativa și să te asculți cu adevărat.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 martie 2019

Încă de la primele ore ale dimineții simți că nu ai o stare de spirit pozitivă. Cei din jur ajung să te irite doar prin simpla lor prezență, iar rapiditatea cu care ”sari” dintr-un gând în altul este de-a dreptul covârșitoare. Dacă nu îți dorești să te afli în mediul social astăzi, anulează-ți planurile!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 martie 2019

Ești extraordinară atunci când trebuie să urmezi reguli sau să faci lucrurile exact așa cum se așteaptă cei din jur. Din păcate, acest mod de a te comporta îți înfrânează dorința de a trăi intens și imprevizibil. Cu siguranța aceasta va fi o zi de weekend reușită în ceea ce privește dezvoltarea personală.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 martie 2019

Te simți ”obligată” să acționezi precaut pentru ca lucrurile să nu se îndrepte spre direcții greșite. Chiar dacă abilitatea ta de a adapta la orice context nu poate fi contestată, asta nu înseamnă că resursele tale interioare sunt infinite. Ai nevoie de odihnă și de momente de introspecție

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 martie 2019

A merge umăr la umăr cu anumite persoane poate fi descurajant în anumite contexte. Deși ai nevoie să fii mereu în competiție, acest lucru nu este unul benefic nici pentru starea ta interioară. Extenuarea psihică pe care o simți nu mai este ceva ce poți nega.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 martie 2019

Viața personală interferează din ce în ce mai mult cu partea profesională. Echilibrul dintre aceste două sectoare ale vieții tale este zdruncinat de factori externi pe care nu îi poți controla. Cu toate astea, simți împlinirea în viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 martie 2019

Te simți destul de stresată în raport cu o decizie pe care trebuie să o iei, dar știi și că nu există posibilitatea de a nega ceea ce se întâmplă. Cafeaua din zorii zilei și mișcarea fizică te pot ajuta să îți limpezești gândurile și să identifici binele chiar și acolo unde este acaparat de nesiguranță sau confuzie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 martie 2019

Înțelesul anumitor întâmplări de care ai parte în această zi de weekend nu pare să îți ofere răspunsurile de care ai nevoie sau la care speri. Cu toate astea, ai norocul să fii înconjurată de persoane care te susțin în toate deciziile pe care le iei.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 martie 2019

Necunoscutul a fost mereu pentru tine o sursă de neliniște, cu atât mai mult cu cât te simți forțată să îți încalci principiile. Siguranța emoțională pe care o trăiești alături de partener te ajută să vezi lucrurile din altă perspectivă, mai ales în ceea ce privește viața intimă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 martie 2019

Îți începi ziua sub o formă artistică. Deții toate instrumentele necesare pentru a readuce echilibrul în viața ta și vei profita de această posibilitate. Pentru a nu simți că tot ceea ce faci este în van, ai nevoie să fii acompaniată pe acest drum de cei dragi ție.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 martie 2019

Îți este destul de dificil să îți menții intactă motivația, chiar dacă ai parte de multe reușite. În plan profesional, obiectivele pe care le ai sunt nestructurate și din această cauză și acțiunile tale sunt la fel. Pentru această zi de weekend pregătește-te pentru momente memorabile petrecute alături de cei dragi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 martie 2019

Dacă te simți mai obosită decât de obicei, anulează o parte din planurile stabilite pentru această zi. Weekendul trebuie să îți ofere momente de relaxare, odihnă și refacere psihică după toate provocările trăite pe parcurul săptămânii. Pentru a-ți menține vitalitatea la cote maxime, este important să faci și mișcare fizică.
Articole astro