Horoscopul zilei de 30 iunie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 iunie 2019

Indiferent de ceea ce îți repeți necontenit în plan rațional, totul ține de capacitatea ta de a integra energiile pozitive sau negative pe care le recepționezi de la alții. Nimeni nu poate fi responsabil de modul în care tu percepi lucrurile din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 iunie 2019

Viața personală interferează din ce în ce mai mult cu partea profesională. Echilibrul dintre aceste două sectoare ale vieții tale este zdruncinat de factori externi pe care de multe ori nu îi poți controla. Poate o doză de imprevizibil este de bun augur chiar și pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 iunie 2019

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie. Petreci destul de mult timp la birou, nu vrei să mai faci nicio concesie în acest sens și de aceea este posibil să ajungi la o serie de discuții cu superiorii. Indiferent de ce va fi, nu vei ceda.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 iunie 2019

Astăzi este posibil să ai un conflict serios cu partenerul. Ți-e imposibil să îți ții emoțiile sub control și din această cauză îți vei pierde cumpătul în timpul unei discuții cu el. Singură, natura ta independentă va atrage mulți pretendenți cu un caracter ”alunecos” în jurul tău.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 iunie 2019

Este indicat să încerci să echilibrezi balanța atunci când vine vorba de familie și carieră. Chiar dacă vei avea întotdeauna sprijinul celor dragi, se impune ca în anumite contexte să îi alegi în pofida vieții profesionale. Pe parcursul acestei zile, astrele te ajută să îți păstrezi vitalitatea.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 iunie 2019

Sunt persoane care prin simpla lor prezență îți induc o stare de confort, iar altele par să facă orice pentru a te dezechilibra din punct de vedere emoțional. Uneori ți-ai dori să ai puterea necesară de a-ți călca pe inimă și a ”rupe” promisiuni făcute, sperând că această acțiune îți va oferi împlinire.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 iunie 2019

Comportamentul celor din jur se schimbă brusc atunci când nu sunt de acord cu modul în care îți argumentezi alegerile. Nu îți dai seama ce anume declanșează totuși o astfel de atitudine. Poate acordarea unui timp de reflectare asupra situației este binevenită.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 iunie 2019

Siguranța de sine pe care o proiectezi asupra acțiunilor pe care le faci te ajută să te faci remarcată și să oferi și sprijin celor care au nevoie de el. Pentru tine, tot ceea ce ține de partea emoțională sau romantism, este dat la o parte în această perioadă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 iunie 2019

Aproape în orice interacțiune pe care o ai cu cei din jur, alegi o anumită mască pe care să o ”porți”. Îți este teamă să îți expui vulnerabilitățile, chiar dacă asta înseamnă să fii ”reală”. Modul în care te alimentezi indică un deficit în plan emoțional și este important să ții cont de această legătură.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 iunie 2019

Nu ai atât de multă încredere în tine pentru a putea miza pe acest lucru indiferent de contextul în care te afli. Te lași foarte ușor influențată de opiniile celor din jur. Ajungi întotdeauna să faci compromisuri în defavoarea ta, chiar dacă semnalele pe care le primești îți transmit contrariul.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 iunie 2019

Chiar dacă știi că în propria familie ești acceptată cu toate defectele și calitățile pe care le ai, frica de neapartenență socială ajunge uneori să îți blocheze rațiunea. Reușita profesională din această perioadă te ajută să ”te eliberezi” de teama de eșec. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 iunie 2019

Ai parte de schimbări în plan profesional, persoana iubită te încântă cu dedicarea și implicarea în relația pe care o aveți, iar prietenii sunt acolo pentru tine, indiferent de ceea ce trăiești. În această perioadă, totul în jurul tău este caracaterizat de armonie și echilibru profund.
Articole astro