Horoscopul zilei de 30 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 iulie 2021

”Tensiunea” pe care o recepționezi din partea astrelor poate ajumge să te satureze destul de mult, mai ales în partea a doua a zilei. Reputația pe care o ai în plan profesional va trebui ”ocrotită” în perioada următoare. Gesturile tale sunt ușor interpretabile, iar tu trebuie să dai dovadă de multă siguranță de sine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 iulie 2021

Te lași foarte ușor influențată de opiniile celor din jur. Ajungi întotdeauna să faci compromisuri în defavoarea ta, chiar dacă semnalele pe care le primești îți transmit contrariul. Aproape în orice interacțiune pe care o ai cu cei din jur, alegi o anumită mască pe care să o ”porți”.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 iulie 2021

Poate este indicat să cauți să echilibrezi balanța atunci când vine vorba de familie și carieră. Chiar dacă vei avea întotdeauna sprijinul celor dragi, se impune ca în anumite să nu te lași ghidată de nevoia de a fi recunoscută la nivel social. Tot ceea ce trebuie să primeze este propria fericire.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 iulie 2021

Te simți inhibată din cauza unei serii de prejudecăți pe care le ai de mic copil. Astăzi energia planetelor te poate ajuta să vezi mai nuanțat lucrurile și să te ferești de prejudecăți. Nu îți este frică de judecarea celor din jur, ci mai degrabă de ideea de eșec.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 iulie 2021

Viața personală interferează din ce în ce mai mult cu partea profesională. Echilibrul dintre aceste două sectoare ale vieții tale este zdruncinat de factori externi pe care de multe ori nu îi poți controla. Poate o doză de imprevizibil este de bun augur chiar și pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 iulie 2021

Având în vedere că Jupiter va fi mai activ din punct de vedere energetic, toate lucrurile de care vei avea parte în această zi se află sub o aură deosebită. Perspectivele pe care le ai în plan profesional te provoacă să ieși din zona de confort și să riști mai mult.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 iulie 2021

Îți este din ce în ce mai dificil să îți pui în cuvinte sentimentele. Barierele care se crează în timp între tine și partener, te sperie. Știi că aceasta este o perioadă delicată din viața ta, dar nu știi dacă vei reuși să ieși învingătoare din noile provocări.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 iulie 2021

Astăzi este posibil să ai un conflict serios cu partenerul. Ți-e imposibil să îți ții emoțiile sub control și din această cauză îți vei pierde cumpătul în timpul unei discuții cu el. Singură, natura ta independentă va atrage mulți pretendenți cu un caracter ”alunecos” în jurul tău.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 iulie 2021

Sunt persoane care prin simpla lor prezență îți induc o stare de confort, iar altele par să facă orice pentru a te dezechilibra din punct de vedere emoțional. Uneori ți-ai dori să ai puterea necesară de a-ți călca pe inimă și a ”rupe” promisiuni făcute, sperând că această acțiune îți va oferi împlinire.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 iulie 2021

Din păcate, te lași mult prea ușor influențată de opiniile celor din jur. Ajungi întotdeauna să faci compromisuri în defavoarea ta, chiar dacă semnalele pe care le primești chiar și de la propriul organism, la nivel somatic, îți transmit contrariul.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 iulie 2021

Căutând metode să-ți manageriezi problemele apărute la nivel profesional, vei fi ocupată mare parte a zilei. Nu vei fi dispusă sa faci altceva decat ceea ce ți-ai propus pentru acest sfârșit de săptămână. Situația se va îmbunătăți spre seara când nevoia de control a tot ceea ce este în jur se va ameliora.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 iulie 2021

Nu ai atât de multă încredere în tine pentru a putea miza pe acest lucru indiferent de contextul în care te afli. Te lași foarte ușor influențată de opiniile celor din jur. Ajungi întotdeauna să faci compromisuri în defavoarea ta, chiar dacă semnalele pe care le primești îți transmit contrariul.
Articole astro