Horoscopul zilei de 30 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30  iulie 2020

Cei de la birou consideră că munca de echipă te aduce mai aproape de colegi și te ajută să îți descoperi noi abilități. Tu însă ești o fire mai independentă, iar atunci când lucrezi la proiecte importante, preferi să o faci singură, în propriul ritm.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30  iulie 2020

În ceea ce privește relațiile cu cei din jur, pentru tine nimic nu este superficial sau fără esență. Te consumă psihic orice alegeri greșite pe care le fac cei dragi, mai ales dacă aleg să o facă în ciuda sfatului tău. Îți place să îți pui amprenta pe deciziile celor din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30  iulie 2020

Înțelesul anumitor întâmplări nu îți oferă răspunsurile de care ai nevoie. Viața personală interferează din ce în ce mai mult cu partea profesională. Nu știi care este direcția spre care să înclini balanța în această perioadă din viața ta. Te simți tot mai neputincioasă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30  iulie 2020

Momentele critice au trecut și acum poți culege ”roadele” deciziilor luate în plan personal. Deși nu preconizai că așa vor sta lucrurile, o persoană pe care continui să o respingi, se va retrage în sfârșit din viața ta. Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30  iulie 2020

Nu ai atât de multă încredere în sine pentru a putea să mizezi pe acest lucru indiferent de contextul în care te afli. Te lași foarte ușor influențată de opiniile celor din jur. Ajungi întotdeauna să faci compromisuri în defavoarea ta, chiar dacă semnalele pe care le primești îți transmit contrariul.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30  iulie 2020

Cei din jur te percep ca fiind o fire încăpățânată deoarece crezi cu tot sufletul în ideile pe care le ai. Chiar dacă starea de bine pe care o simți în această perioadă îți provoacă și teamă, profiți la maxim de ceea ce simți. Spre seara acestei zile reușești să îți rezervi timp și pentru propria persoană.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30  iulie 2020

Ești o fire pașnică și nu știi, de cele mai multe ori, cum să manageriezi disputele din jurul tău. Planetele îți sugerează să fii mai precaută în plan profesional. Nu ai nevoie să atragi dușmănia celor din jur, mai ales acum când poți afirma că lucrurile din viața ta se întâmplă cu un anumit sens.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30  iulie 2020

Chiar dacă știi că în propria familie ești acceptată cu toate defectele și calitățile pe care le ai, frica de neapartenență socială ajunge uneori să îți blocheze rațiunea. Aproape în orice interacțiune pe care o ai cu cei din jur, alegi o anumită mască pe care să o ”porți”.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30  iulie 2020

În ceea ce privește cariera, nu știi care sunt pașii pe care trebuie să îi faci pentru a avea succes. Te simți inhibată din cauza unei serii de prejudecăți pe care le ai de mic copil. Familia a fost un etalon important pentru tine în toate alegerile pe care le-ai făcut de-a lungul timpului.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30  iulie 2020

Inspirația îți conduce întotdeauna acțiunile. Chiar dacă pe moment nu sesizezi acest aspect, lucrurile se așază și aranjează într-o manieră care îți este pe plac. Tot ceea ce ți se zice, interpretezi în modul personal, îndepărtându-te de ideea esențială.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30  iulie 2020

Ești prea încăpățânată deoarece crezi cu tot sufletul în ideile pe care le ai. Chiar dacă starea de bine pe care o simți în această perioadă îți provoacă și teamă, profiți la maxim de ceea ce simți. Spre seara acestei zile reușești să îți rezervi timp și pentru propria persoană.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30  iulie 2020

Pentru această zi te gândești să planifici un prânz alături de o persoană importantă pentru tine. Energia pozitivă pe care ți-o transmite întotdeauna este binevenită, mai ales că ai nevoie și de niște sfaturi cu privire la o decizie profesională pe care o vei lua.
Articole astro