Horoscopul zilei de 30 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 iulie 2019

Chiar dacă vei avea întotdeauna sprijinul celor dragi, se impune ca în anumite contexte să îi alegi în pofida vieții profesionale. Pe parcursul acestei zile, astrele te ajută să îți păstrezi vitalitatea. O prietenă dragă îți demonstrează susținere și încredere necondiționate, iar bucuria pe care o resimți este întru totul autentică.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 iulie 2019

Deși intenția multor persoane din viața ta sunt dintre cele mai oneste, este important să rămâi fidelă propriului univers interior. Intuiția te va ajuta astăzi să ieși dintr-o mare încurcătură. Noul început care se întrevede te ajută să capeți mai multă încredere în sine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 iulie 2019

Nu ai atât de multă încredere în sine pentru a miza pe propria intuiție indiferent de contextul în care te afli. Te lași foarte ușor influențată de opiniile celor din jur. Ajungi întotdeauna să faci compromisuri în defavoarea ta, chiar dacă semnalele pe care le primești îți transmit contrariul.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 iulie 2019

Viața personală interferează din ce în ce mai mult cu partea profesională. Nu știi care este direcția spre care să înclini balanța în această perioadă din viața ta. Într-adevăr ai nevoie de confirmare și reușită în plan profesional, dar nu reușești să renunți la a face totul pentru bunăstarea celor dragi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 iulie 2019

Momentele critice au trecut și acum poți culege ”roadele” deciziilor luate în plan personal. Deși nu preconizai că așa vor sta lucrurile, o persoană pe care continui să o respingi, se va retrage în sfârșit din viața ta. În ceea ce privește anumite aspecte ale vieții profesionale, te simți tot mai neputincioasă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 iulie 2019

Ești prea încăpățânată deoarece crezi cu tot sufletul în ideile pe care le ai. Chiar dacă starea de bine pe care o simți în această perioadă îți provoacă și teamă, profiți la maxim de ceea ce simți. Spre seara acestei zile reușești să îți rezervi timp și pentru propria persoană.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 iulie 2019

Pentru a-ți menține vitalitatea la cote maxime, este important să faci cât mai multă mișcare fizică. De cele mai multe ori programul încărcat nu îți permite acest lucru, dar o mai bună organizare cu siguranță te va ajuta în acest sens.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 iulie 2019

Înțelesul anumitor întâmplări de care ai parte nu pare să îți ofere răspunsurile de care ai nevoie. Ai norocul să fii înconjurată de persoane care te susțin în toate deciziile pe care le iei. Necunoscutul a fost mereu pentru tine o sursă de neliniște, dar acum reușești să îți temperezi stările de anxietate.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 iulie 2019

Viața personală interferează din ce în ce mai mult cu partea profesională. Echilibrul dintre aceste două sectoare ale vieții tale este zdruncinat de factori externi pe care nu îi poți controla în această perioadă. Ai răbdare cu tine!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 iulie 2019

Persoanele din jurul tău se simt ”captive” în tot felul de stări de deznădejde, iar tu rezonezi și empatizezi cu ele. Cu toate astea, simți împlinirea în viața ta. Persoana iubită îți oferă toate motivele de care ai nevoie pentru a-ți da voie să fii fericită.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 iulie 2019

Ești o fire sensibilă la critică. Tot ceea ce ți se zice interpretezi în modul personal, îndepărtându-te de ideea esențială. Acest mod de a percepe lucrurile și evenimentele din jurul tău te face să stagnezi din punct de vedere profesional.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 iulie 2019

Îți este destul de dificil să îți menții intactă motivația, chiar dacă ai parte de multe reușite. În plan profesional, obiectivele pe care le ai sunt nestructurate și din această cauză și acțiunile tale sunt la fel. Pentru această zi pregătește-te pentru obstacole din partea celor din jur.
Articole astro