Horoscopul zilei de 30 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 iulie 2018

Îți este destul de dificil să îți menții intactă motivația, chiar dacă ai parte de multe reușite. În plan profesional, obiectivele pe care le ai sunt nestructurate și din această cauză și acțiunile tale sunt la fel. Pentru această zi pregătește-te pentru obstacole din partea celor din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 iulie 2018

Acțiunile tale din această zi au efecte pe termen lung asupra echilibrului tău interior. Chiar dacă nu îți dai seama de anumite aspecte, ele totuși sunt prezente. Pentru a-ți menține vitalitatea la cote maxime, este important să faci mai multă mișcare fizică.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 iulie 2018

Viața personală interferează din ce în ce mai mult cu partea profesională. Echilibrul dintre aceste două sectoare ale vieții tale este zdruncinat de factori externi pe care de multe ori nu îi poți controla. Poate o doză de imprevizibil este de bun augur chiar și pentru tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 iulie 2018

Înțelesul anumitor întâmplări de care ai parte nu pare să îți ofere răspunsurile de care ai nevoie. Chiar dacă ești într-o continuă căutare din acest punct de vedere, reușești să rămâi focusată pe aspectele care contează cu adevărat.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 iulie 2018

Ești mult prea încăpățânată atunci când vine vorba de statutul social. Acțiunile tale au drept scop doar atragerea de partea ta a acelor persoane pe care le consideri esențiale pentru dezvoltarea ta profesională. Se pare că nimic din ceea ce faci în prezent nu îți este caracteristic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 iulie 2018

Este posibil ca evenimentele din ultima perioadă să te fi condus spre alegeri regretabile. Deși armonia pe care ți-o dorești în plan personal nu se face încă simțită, lucrurile se află pe făgașul potrivit. Tot ceea ce trebuie să faci este să dai crezare propriei intuiții.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 iulie 2018

Atunci când vine vorba de reușitele în plan profesional, pentru tine sunt extrem de importante detaliile. Ești o fire perfecționistă și crezi în minuțiozitate, indiferent de sarcinile de care ești responsabilă. Chiar și în ceea ce privește relațiile cu cei din jur, pentru tine nimic nu este superficial sau fără esență.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 iulie 2018

Nu ai atât de multă încredere în sine pentru a putea să mizezi pe acest lucru indiferent de contextul în care te afli. Te lași foarte ușor influențată de opiniile celor din jur. Ajungi întotdeauna să faci compromisuri în defavoarea ta, chiar dacă semnalele pe care le primești îți transmit contrariul.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 iulie 2018

Chiar dacă știi că în propria familie ești acceptată cu toate defectele și calitățile pe care le deții, frica de neapartenență socială ajunge uneori să îți blocheze rațiunea. Aproape în orice interacțiune pe care o ai cu cei din jur, alegi o mască pe care să o ”porți”.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 iulie 2018

Deși sunt multe evenimente sociale la care ai obligații profesionale pentru a fi prezentă, nu îți dorești să dai curs invitațiilor. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie. Petreci destul de mult timp la birou și nu vrei să mai faci nicio concesie în acest sens.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 iulie 2018

Poate este indicat să cauți să echilibrezi balanța atunci când vine vorba de familie și carieră. Chiar dacă vei avea întotdeauna sprijinul celor dragi, se impune ca în anumite contexte să îi alegi în pofida vieții profesionale. Pe parcursul acestei zi de luni, astrele te ajută să îți păstrezi vitalitatea.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 iulie 2018

Deși alegi să îți asculți intuiția, se pare că acest mod de a acționa nu se potrivește întotdeauna situațiilor pe care le întâmpini. Exuberanța pe care o manifești prin comportament încearcă să transmită anumită semnale celor din jur. Important este să aibă cine să le ”recepționeze”. 
Articole astro