Horoscopul zilei de 30 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 decembrie 2020

Îți este destul de dificil să îți menții intactă motivația, chiar dacă ai parte de multe reușite. În plan profesional, obiectivele pe care le ai sunt nestructurate și din această cauză și acțiunile tale sunt la fel. Pentru această zi pregătește-te la multe obstacole din partea celor din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 decembrie 2020

Aproape în orice interacțiune pe care o ai cu cei din jur, alegi o anumită mască pe care să o ”porți” și te descurci foarte bine în acest sens. Nu alegi și nu îți dorești să destăinui părți din tine deoarece asta te poate face și mai vulnerabilă decât te simți deja.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 decembrie 2020

Pe parcursul acestei zile îți dai seama din nou cât de importantă este pentru tine armonia în plan personal. O discuție în contradictoriu cu o persoană apropiată te va ajuta să îți dai seama care sunt propriile limite. Nimic nu este mai dureros pentru tine decât faptul că cei din jur nu îți recunosc meritele.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 decembrie 2020

Căutând metode să-ți manageriezi problemele apărute la nivel profesional, vei fi ocupată mare parte a zilei. Nu vei fi dispusă sa faci altceva decat ceea ce ți-ai propus pentru acest sfârșit de săptămână. Situația se va îmbunătăți spre seara când nevoia de control a tot ceea ce este în jur se va ameliora.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 decembrie 2020

Îți este din ce în ce mai dificil să îți pui în cuvinte sentimentele. Barierele care se crează în timp între tine și partener, te sperie. Știi că aceasta este o perioadă delicată din viața ta, dar nu știi dacă vei reuși să ieși învingătoare din noile provocări.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 decembrie 2020

Din păcate, te lași mult prea ușor influențată de opiniile celor din jur. Ajungi întotdeauna să faci compromisuri în defavoarea ta, chiar dacă semnalele pe care le primești chiar și de la propriul organism, la nivel somatic, îți transmit contrariul.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 decembrie 2020

Ți-e imposibil să îți ții emoțiile sub control și din aceasta cauză îți vei pierde cumpătul în timpul unei discuții cu o persoană destul de defensivă. Este important pentru conștiința proprie să știi că indiferent de situație, ai făcut tot ceea ce a ținut de tine pentru a fi de ajutor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 decembrie 2020

Poate este indicat să cauți să echilibrezi balanța atunci când vine vorba de familie și carieră. Oricât încerci să negi această realitate, se impune ca în anumite contexte să nu te lași ghidată doar de nevoia de a fi recunoscută la nivel social. Tot ceea ce trebuie să primeze este propria fericire.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 decembrie 2020

Ești prea încăpățânată sau determinată deoarece crezi cu tot sufletul în ideile pe care le ai. Rutina te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere. Din păcate, în aceiași măsură, îți oferă și o listă interminabilă de frustrări. Timpul te va ajuta să te prețuiești mai mult.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 decembrie 2020

Te simți atât de descumpănită din cauza lucrurilor care se întâmplă în jurul tău, încât nu reușești să finalizezi nimic din ceea ce îți propui. Orele la birou trec fără niciun sens, proiectele stagnează, relația personală este tot mai fragilă... Poate ai nevoie de mai mult timp pentru a asimila ceea ce trăiești. Oferă-ți timp!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 decembrie 2020

Ți-ai dorit exrem de mult schimbare pe plan sentimental. Acum însă îți dai seama că nimic din ceea ce trăiești conform alegerilor făcute, nu ți se potrivește. Ai acționat impulsiv, nu ai luat în considerare riscurile la care te expuneai, iar acum te afli într-o situație din care nu vezi scăpare. Cel puțin pentru moment.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 decembrie 2020

Chiar dacă vei avea întotdeauna sprijinul celor dragi, se impune ca în anumite contexte să îi alegi în pofida vieții profesionale. Pe parcursul acestei zile, astrele te ajută să îți păstrezi vitalitatea. O prietenă dragă îți demonstrează susținere și încredere necondiționate, iar bucuria pe care o resimți este întru totul autentică.
Articole astro