Horoscopul zilei de 30 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 decembrie 2019

Ești prea încăpățânată deoarece crezi cu tot sufletul în ideile pe care le ai. Chiar dacă starea de bine pe care o simți în această perioadă îți provoacă și teamă, profiți la maxim de ceea ce simți. Spre seara acestei zile reușești să îți rezervi timp și pentru propria persoană.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 decembrie 2019

La birou, mai ales astăzi, nu este indicată atitudinea agresivă față de cei cu care nu ești de acord. Ți-ai dorit schimbare pe plan sentimental. Acum însă îți dai seama că nimic din ceea ce trăiești conform alegerilor făcute, nu ți se potrivește. Poate ai nevoie de mai mult timp pentru a asimila ceea ce trăiești.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 decembrie 2019

Înțelesul anumitor întâmplări pe care le trăiești nu îți oferă răspunsurile de care ai nevoie. Viața personală interferează din ce în ce mai mult cu partea profesională. Nu știi care este direcția spre care să înclini balanța în această perioadă din viața ta. Te simți tot mai neputincioasă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 decembrie 2019

În familie, astăzi ai parte de o surpriză placută din partea celor dragi. Deși simți că poate nu o meriți, sufletul îți tresare de bucurie când ai parte de astfel de momente pline de afecțiune. Îți dai seama că deși unele alegeri făcute în timp ți-au provocat multă suferință, viața îți este mai senină acum.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 decembrie 2019

Agitația care se va instala la nivel astral te va forța să te lași ”captivată” de tot felul de detalii care îți ”hrănesc” orgoliul. Marte și Saturn fac o echipă extraordinară atunci când vine vorba de romantism. Astăzi vei reuși să pui cap la cap idei și planuri pentru a obține ceea ce îți propui.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 decembrie 2019

Promisiunile făcute propriei persoane de ceva timp încoace încep să prindă contur. Chiar dacă majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți este importantă. A merge umăr la umăr cu anumite persoane poate fi descurajant în anumite contexte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 decembrie 2019

Deși ai nevoie să fii mereu în competiție, acest lucru nu este unul benefic pentru starea ta interioară. Extenuarea psihică pe care o simți nu mai este ceva ce poți nega. Astăzi, având Luna în opoziție cu Venus, este puțin probabil ca anumite lucruri la care te aștepți să se și întâmple.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 decembrie 2019

Tot ceea ce faci astăzi, dar și în zilele care urmează reușeșec să îți redea vitalitatea și ambiția pierdute din cauza greutăților de care ai avut parte în ultimii ani. Singură, natura ta independentă va atrage mulți pretendenți în jurul tău. Implicată într-o relație de durată, cauți să readuci între tine și partener pasiunea de altădată.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 decembrie 2019

Chiar dacă îți dorești să acționezi pur rațional, știi prea bine că acest lucru nu ți se potrivește. Sunt persoane care prin simpla lor prezență îți induc o stare de confort, iar altele par să facă orice pentru a te dezechilibra din punct de vedere emoțional. Totul ține de capacitatea ta de a integra energiile pe care le recepționezi de la alții.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 decembrie 2019

Nu ai atât de multă încredere în sine pentru a putea să mizezi pe acest lucru indiferent de contextul în care te afli. Te lași foarte ușor influențată de opiniile celor din jur. Ajungi întotdeauna să faci compromisuri în defavoarea ta, chiar dacă semnalele pe care le primești îți transmit contrariul.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 decembrie 2019

Aproape în orice interacțiune pe care o ai cu cei din jur, alegi o anumită mască pe care să o ”porți”. Poate este indicat să cauți să echilibrezi balanța atunci când vine vorba de familie și carieră. Chiar dacă vei avea întotdeauna sprijinul celor dragi, se impune ca în anumite contexte să îi alegi în pofida vieții profesionale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 decembrie 2019

Astăzi reușești să îți focusezi atenția asupra lucrurilor cu adevărat importante. Siguranța de sine pe care o proiectezi asupra acțiunilor pe care le faci te ajută să te remarci. Pentru tine, tot ceea ce ține de partea emoțională sau romantism, este dat la o parte în această perioadă.
Articole astro