Horoscopul zilei de 30 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 decembrie 2018

Starea de oboseală psihică pe care o resimți în ultima perioadă se datoarează și modului haotic de a te alimenta. Faci destul de mult abuzuri în acest sens. Implicarea într-o serie de evenimente caritabile te ajută să descoperi lucruri despre propria persoană.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 decembrie 2018

În ultima perioadă, cunoașterea de sine este pentru tine un obiectiv prioritar. Această zi de weekend aduce în prim plan destul de multe conflicte mai vechi, dar reușești să nu te lași ”atrasă” de haosul emoțional pe care acestea îl presupun. Atunci când trebuie să iei decizii radicale, este important să te lași condusă de intuiție.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 decembrie 2018

Energia planetelor te poate ajuta să vezi mai nuanțat lucrurile. Nu îți este frică de judecarea celor din jur, ci mai degrabă de ideea de eșec. Propriile valori morale și sociale sunt tot ce ai mai de preț. Această zi este destul de ciudată în ceea ce privește interacțiunile pe care le ai cu familia.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 decembrie 2018

În ultima perioadă, tot ceea ce ț-ai dorit a fost schimbare pe plan sentimental. Acum însă îți dai seama că nimic din ceea ce trăiești nu este conform alegerilor făcute. Poate ai nevoie de mai mult timp pentru a asimila tot ceea ce trăiești.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 decembrie 2018

Viața personală interferează din ce în ce mai mult cu partea profesională. Nu știi care este direcția spre care să înclini balanța în această perioadă din viața ta. Te simți tot mai neputincioasă. Cu toate astea, astăzi lași deoparte această dilemă și te bucuri de timpul petrecut în familie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 decembrie 2018

Dacă ar fi vorba de dispoziția ta normală, cu siguranță astăzi lucrurile care se vor întâmpla ar lua o altă formă. Din păcate, partea de incertitudine este destul de mare în viața ta și ajungi întotdeauna în fața unui compromis. Noul an va aduce schimbări importante în plan emoțional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 decembrie 2018

Deși alegi să îți asculți intuiția, se pare că acest mod de a acționa nu se potrivește întotdeauna situațiilor pe care le întâmpini. Exuberanța pe care o manifești prin comportament încearcă să transmită anumită semnale celor din jur. Important este să aibă cine să le ”recepționeze”. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 decembrie 2018

În plan profesional, ai parte de multe provocări și proiecte interesante care te scot din zona de confort. Limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane de la birou te ajută să te ții departe de multe conflicte. Acest lucru este în avantajul tău.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 decembrie 2018

Ești genul de persoană care apreciează mult lucrul în echipă. Interacțiunile cu ceilalți coechipieri te ajută să descoperi lucruri noi despre propriile limite sau să dai lucrurilor o formă ”neconvențională”. Capacitatea de a face față stresului te determină să îți iei mult prea multe responsabilități.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 decembrie 2018

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele foarte ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromisFamilia îți înțelege poziția socială pe care o adopți, chiar dacă se împotrivește modului în care ai ajuns să iei decizii în plan personal.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 decembrie 2018

Ești mult prea disponibilă din punct de vedere social. Cei din jur au tendința de a profita în permanență de nevoia ta de a te face plăcută. Sunt multe situații în care ajungi să negi aspecte ale propriei personalități doar pentru a fi acceptată în diverse anturaje.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 decembrie 2018

Astăzi este mai bine să fii precaută și să eviți acele situații care pot crea tensiuni în viața ta. Uranus va pune sub risc câteva decizii pe care trebuie să le iei în plan financiar. Fii mai rezervată atunci când vine vorba de anumite persoane din viața ta. Cu siguranță, știi tu care sunt acestea.
Articole astro