Horoscopul zilei de 30 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 august 2019

Dacă ar fi vorba de o dispoziție psihică normală, cu siguranță lucrurile care se întâmplă ar putea lua o altă formă. Din păcate, partea de incertitudine este destul de mare în viața ta și ajungi întotdeauna în fața unui compromis. Weekendul care se apropie va aduce schimbări importante în plan emoțional.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 august 2019

În ultima perioadă, tot ceea ce ți-ai dorit a fost schimbare și armonie pe plan sentimental. Acum însă îți dai seama că nimic din ceea ce trăiești nu este conform alegerilor făcute. Poate ai nevoie de mai mult timp pentru a asimila tot ceea ce trăiești.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 august 2019

Interacțiunile cu ceilalți coechipieri te ajută să descoperi lucruri noi despre propriile limite sau să dai lucrurilor o formă ”neconvențională”. Capacitatea de a face față stresului te determină să îți asumi mult prea multe responsabilități.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 august 2019

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele foarte ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromisUranus va pune sub risc câteva decizii pe care trebuie să le iei în plan financiar.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 august 2019

Fii mai rezervată atunci când vine vorba de anumite persoane din viața ta. Cu siguranță, știi tu care sunt acestea. Expunerea sinceră a sentimentelor nu este o ”armă” cu care poți considera că vei câștiga orice bătălie emoțională din viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 august 2019

Ți-e imposibil să îți ții emoțiile sub control și din această cauză îți vei pierde cumpătul în timpul unei discuții profesionale importante. Nu ești încântată de ideea unei negocieri sentimentale astăzi, fapt pentru care partenerul va deveni iritat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 august 2019

Căutând metode să-ți manageriezi problemele profesionale, vei fi ocupată mare parte a zilei. Ceea ce faci de fapt este să te retragi din fața tensiunilor existente între tine și partenerul de viață. Nu vrei să înfrunți realitatea emoțională în care te afli și alegi ”să fugi”.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 august 2019

Energia planetelor te poate ajuta să vezi mai nuanțat lucrurile. Propriile valori morale și sociale sunt tot ce ai mai de preț în cadrul interacțiunilor sociale. Această zi este destul de ciudată în ceea ce privește comunicarea cu familia.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 august 2019

Ai parte de schimbări în plan profesional, persoana iubită te încântă cu dedicarea și implicarea în relația pe care o aveți, iar prietenii sunt acolo pentru tine, indiferent de ceea ce trăiești. Totul în jurul tău este caracaterizat de armonie și echilibru.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 august 2019

Aceast sfârșit de săptămână se va derula într-un mod abrupt. Ai senzația că nu ai reușit să faci nimic din ceea ce ți-ai propus. Totul este la limită. Cu siguranță acum mai mult ca oricând este indicată vacanța aia pe care o plănuiești de ceva timp. Fă lucrurile la timp, nu mai amâna!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 august 2019

Atunci când vine vorba de reușitele în plan profesional, pentru tine sunt extrem de importante detaliile. Ești o fire perfecționistă și crezi în minuțiozitate, indiferent de sarcinile de care ești responsabilă. Chiar și în ceea ce privește relațiile cu cei din jur, pentru tine nimic nu este superficial sau fără esență.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 august 2019

Ai devenit o persoană mai matură, mai calculată și mai responsabilă, chiar și în raport cu propriile sentimente. Pentru tine, această zi și toate cele care vor urma pentru o bună perioadă de timp sunt definite de reușită și succes. În ciuda acestui aspect, în anumite contexte în care te vei afla, vei trăi o stare de ”claustrofobie socială”.
Articole astro