Horoscopul zilei de 30 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 august 2018

Îți este destul de dificil să îți menții intactă motivația, chiar dacă ai parte de multe reușite. În plan profesional, obiectivele pe care le ai sunt nestructurate și din această cauză și acțiunile tale sunt la fel. Pentru această zi pregătește-te la multe obstacole din partea celor din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 august 2018

Pentru a-ți menține vitalitatea la cote maxime, este important să faci mai multă mișcare fizică. Chiar dacă viața de zi cu zi îți oferă totuși suficiente satisfacții, dorința de a atinge perfecțiunea îți călăuzește întreaga plajă de acțiuni.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 august 2018

Ești prea încăpățânată deoarece crezi cu tot sufletul în ideile pe care le ai. Chiar dacă starea de bine pe care o simți în această perioadă îți provoacă și teamă, profiți la maxim de ceea ce simți. Spre seara acestei zile reușești să îți rezervi timp și pentru propria persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 august 2018

În ceea ce privește cariera, nu știi care sunt pașii pe care trebuie să îi faci pentru a avea succes. Te simți inhibată din cauza unei serii de prejudecăți pe care le ai de mic copil. Familia a fost un etalon important pentru tine în toate alegerile pe care le-ai făcut de-a lungul timpului.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 august 2018

Inspirația îți conduce întotdeauna acțiunile. Chiar dacă pe moment nu sesizezi acest aspect, lucrurile se așază și aranjează într-o manieră care îți este pe plac. Tot ceea ce ți se zice interpretezi în modul personal, îndepărtându-te de ideea esențială.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 august 2018

În ceea ce privește relația personală, te afli într-un moment de cotitură. Această situație nu îți este pe plac și pe alocuri este posibil să te simți mai vulnerabilă decât este cazul. Încearcă să nu proiectezi starea ta asupra partenerului.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 august 2018

Este vital ca tot ceea ce faci să aibă în centru propriul echilibru. Nu te mai lăsa distrasă de lucruri fără sens! A ține un jurnal a devenit o necesitate pentru tine în această perioadă aglomerată emoțional. Pune pe hârtie tot ceea ce simți ca să îți fie mai ușor să integrezi fiecare experiență de care ai parte.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 august 2018

Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime, mai ales în această perioadă antrenantă. Nimic din ceea ce se întâmplă la birou nu reuşeşte să te dezechilibreze. Începând cu această zi nu vei mai avea timp pentru bârfe și discuții care nu au niciun sens pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 august 2018

Energia planetelor te poate ajuta să vezi mai nuanțat lucrurile. Nu îți este frică de judecarea celor din jur, ci mai degrabă de ideea de eșec. Propriile valori morale și sociale sunt tot ce ai mai de preț. Această zi este destul de ciudată în ceea ce privește interacțiunile pe care le ai cu familia.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 august 2018

La birou, mai ales astăzi, nu este indicată atitudinea agresivă față de cei cu care nu ești de acord. Ți-ai dorit schimbare pe plan sentimental. Acum însă îți dai seama că nimic din ceea ce trăiești conform alegerilor făcute, nu ți se potrivește. Poate ai nevoie de mai mult timp pentru a asimila ceea ce trăiești.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 august 2018

Momentele critice au trecut și acum poți culege ”roadele” deciziilor luate în plan personal. Deși nu preconizai că așa vor sta lucrurile, o persoană pe care continui să o respingi, se va retrage în sfârșit din viața ta. Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 august 2018

Înțelesul anumitor întâmplări nu îți oferă răspunsurile de care ai nevoie. Viața personală interferează din ce în ce mai mult cu partea profesională. Nu știi care este direcția spre care să înclini balanța în această perioadă din viața ta. Te simți tot mai neputincioasă.
Articole astro