Horoscopul zilei de 30 aprilie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 aprilie 2021

Inspirația îți conduce întotdeauna acțiunile. Chiar dacă pe moment nu sesizezi acest aspect, lucrurile se așază și aranjează într-o manieră care îți este pe plac. Tot ceea ce ți se zice, interpretezi în modul personal, îndepărtându-te de ideea esențială.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 aprilie 2021

La birou, mai ales astăzi, nu este indicată atitudinea agresivă față de cei cu care nu ești de acord. Ți-ai dorit schimbare pe plan sentimental. Acum însă îți dai seama că nimic din ceea ce trăiești conform alegerilor făcute, nu ți se potrivește. Poate ai nevoie de mai mult timp pentru a asimila ceea ce trăiești.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 aprilie 2021

Înțelesul anumitor întâmplări nu îți oferă răspunsurile de care ai nevoie. Viața personală interferează din ce în ce mai mult cu partea profesională. Nu știi care este direcția spre care să înclini balanța în această perioadă din viața ta. Te simți tot mai neputincioasă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 aprilie 2021

Te simți inhibată din cauza unei serii de prejudecăți pe care le ai de mic copil. Chiar dacă inconștientul te pune față în față cu mecanisme de apărare pe care nu reușești să le înțelegi, accepți să te lași ”apărată”. În ceea ce privește anumite persoane, nu reușești să mai faci niciun pas pentru armonia dintre tine și ele.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 aprilie 2021

Cei din jur te percep ca fiind o fire încăpățânată deoarece crezi cu tot sufletul în ideile pe care le ai. Chiar dacă starea de bine pe care o simți în această perioadă îți provoacă și teamă, profiți la maxim de ceea ce simți. Spre seara acestei zile reușești să îți rezervi timp și pentru propria persoană.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 aprilie 2021

Ideea de a te pune pe primul loc, indiferent de orice, trebuie să își facă loc în viața ta. De multe ori ai tendința să renunți la propriile nevoi doar pentru a le face pe plac celor din jur sau pentru a le atrage aprecierea. Un astfel de comportament este dăunător pe termen lung.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 aprilie 2021

Chiar dacă situațiile prin care treci astăzi îți oferă posibilitatea să alegi din mai multe variante, nu ești împăcată cu modul în care decurg lucrurile. Vrei întotdeauna să deții controlul. Imaginea ta socială are de suferit de pe urmă intransigenței pe care o expui la orice pas.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 aprilie 2021

Este posibil ca evenimentele din ultima perioadă să te fi condus spre alegeri regretabile. Deși armonia pe care ți-o dorești în plan personal nu se face încă simțită, lucrurile se află pe făgașul potrivit. Tot ceea ce trebuie să faci este să dai crezare propriei intuiții.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 aprilie 2021

Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă este un comportament riscant.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 aprilie 2021

Mercur este gardianul tău galactic și de aceea lucrurile din viața ta se desfășoară cu o continuitate care te surprinde foarte mult. Îți dorești să participi la mai multe evenimente sociale, dar responsabilitățile familiale nu îți permit acest lucru în perioada următoare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 aprilie 2021

Ai nevoie de noi repere și noi tabieturi atunci când vine vorba de propriul echilibru alimentar. Te hotărăști să te focusezi pe dezvoltarea obișnuinței de a face mai multă mișcare fizică, indiferent de starea de spirit sau de vremea de afară. Ai nevoie de această schimbare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 aprilie 2021

Relația cu partenerul este tot ceea ce ai nevoie pentru a crește ca persoană, ca mamă, ca prietenă. Dacă mingea este la tine în teren în ceea ce privește o anumită persoană cu care ai o relație defectuoasă, "șutează" sau renunță definitiv la orice așteptare în raport cu ea.
Articole astro