Horoscopul zilei de 30 aprilie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 aprilie 2020

Pentru a avea curaj să iei o decizie în legatură cu relația pe care o ai, ai nevoie de siguranță absolută. Nimeni și nimic însă nu îți poate oferi acest lucru. Este important să îți dai seama dacă riscurile pe care ți le asumi justifică întru totul locul în care vrei să ajungi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 aprilie 2020

Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care încă nu te simți pregatită. Tot ceea ce se întâmplă astăzi la birou te are pe tine ca personaj central. Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 aprilie 2020

Deși starea de sănătate nu ți-a dat de prea multe ori bătăi de cap, sunt momente în care te vei simți destul de slăbită. Este posibil  să resimți la un nivel profund schimbările climatice. Neliniștea pe care o resimți în aceste zile ”modelează” în tăcere în nou eu. Ai încredere în ”ființa” ta!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 aprilie 2020

Comunicarea care are loc între tine și colegi este defectuoasă peste măsură. Sistemul de valori diferit își spune cuvântul în multe momente cheie din timpul activității profesionale. Cu toate astea, rămâi focusată pe propriile obiective și ascultă-ți intuiția!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 aprilie 2020

Chiar dacă starea de bine pe care o resimți îți provoacă și teamă, profiți la maxim de ceea ce simți. Spre seara acestei zile reușești să îți rezervi timp și pentru propria relaxare. Lași deoparte orice gând distructiv și te focusezi asupra lucrurilor care aduc armonie în viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 aprilie 2020

Astăzi, având Luna în opoziție cu Venus, este puțin probabil ca anumite lucruri la care te aștepți să se și întâmple. În cercul tău de prieteni se vorbește mult despre deciziile luate de o anumită persoană și nu reușești să înțelegi de ce acest subiect te irită atât de mult.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 aprilie 2020

Întrebarea la care trebuie să găsești răspuns este dacă ești capabilă să faci față adevărului. Curiosul Mercur îți va induce un comportament intrusiv. Vei încerca de multe ori să pui întrebări care nu te privesc. Amintește-ți mereu că nu ești responsabilă de ”vindecarea” nimănui din jurul tău.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 aprilie 2020

Astăzi este posibil să ai un conflict serios cu partenerul. Ți-e imposibil să îți ții emoțiile sub control și din această cauză îți vei pierde cumpătul în timpul unei discuții cu el. Singură, natura ta independentă va atrage mulți pretendenți în jurul tău.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 aprilie 2020

Nu ești încântată de ideea unei negocieri sentimentale astăzi, fapt pentru care partenerul va deveni iritat. Comportamentul său se va schimba brusc. Nu îți dai seama ce anume a declanșat totuși această atitudine. Poate acordarea unui timp de reflectare asupra situației este binevenită pentru amândoi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 aprilie 2020

Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă este un comportament riscant.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 aprilie 2020

Este posibil ca evenimentele din ultima perioadă să te fi condus spre alegeri regretabile. Deși armonia pe care ți-o dorești în plan personal nu se face încă simțită, lucrurile se află pe făgașul potrivit. Tot ceea ce trebuie să faci este să dai crezare propriei intuiții.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 aprilie 2020

În plan profesional, instigarea la conflicte și răutăți, pur și simplu îți inhibă creativitatea. Îți place să lucrezi într-un mediu armonios și relaxat. Este o situație delicată pe care însă trebuie să o rezolvi. Poate o discuție onestă și sinceră cu superiorii ar fi de bun augur.
Articole astro