Horoscopul zilei de 30 aprilie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 30 aprilie 2018

La nivel sentimental nimic nu e mai încurajator decât o atmosferă romantică. Ești încântată de cum decurge ziua. La birou te bucuri de prezența placută a colegilor și de o atmosferă de lucru antrenantă. Determinarea de care dai dovadă te ajută mult în plan profesional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 30 aprilie 2018

Nu ești încântată de ideea unei negocieri sentimentale astăzi, fapt pentru care partenerul va deveni iritat. Comportamentul său se va schimba brusc. Nu îți dai seama ce anume a declanșat totuși această atitudine. Poate acordarea unui timp de reflectare asupra situației este binevenit pentru amândoi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 30 aprilie 2018

La birou, mai ales astăzi, nu este indicată atitudinea agresivă față de cei cu care nu ești de acord. Ți-ai dorit schimbare pe plan sentimental. Cu toate astea, acum îți dai seama ca nimic din ceea ce trăiești conform alegerilor făcute, nu ți se potrivește. Poate ai nevoie de mai mult timp pentru a asimila ceea ce ți se întâmplă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 30 aprilie 2018

Energia planetelor te poate ajuta să vezi mai nuanțat lucrurile. Nu îți este frică de judecarea celor din jur, ci mai degrabă de ideea de eșec. Propriile valori morale și sociale sunt tot ce ai mai de preț. Această zi este destul de ciudată în ceea ce privește interacțiunile pe care le ai cu familia.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 30 aprilie 2018

Nu mai ești dispusă să îți sacrifici echilibrul interior doar pentru a le face pe plac celor din jur. Experiențele din trecut te fac să eviți situațiile forțate, chiar dacă asta înseamnă să te justifici în fața partenerului tău. În timp ce te retragi, îi trimiți semnale că ești, totuși, deschisă pentru conversație.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 30 aprilie 2018

Căutând metode să-ți manageriezi problemele apărute la nivel profesional, vei fi ocupată mare parte a zilei. Nu vei fi dispusă sa faci altceva decat ceea ce ți-ai propus pentru acest început de săptămână. Situația se va îmbunătăți spre seara când nevoia de control a tot ceea ce este în jur se va ameliora.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 30 aprilie 2018

Ți-e imposibil să îți ții emoțiile sub control și din aceasta cauză îți vei pierde cumpătul în timpul unei discuții cu un coleg destul de defensiv. Este important pentru conștiința proprie să știi că indiferent de situație, ai făcut tot ceea ce a ținut de tine pentru a fi de ajutor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 30 aprilie 2018

Astăzi reușești să îți focusezi atenția asupra lucrurilor cu adevărat importante. Siguranța de sine pe care o proiectezi asupra acțiunilor pe care le faci te ajută să te faci remarcată. Pentru tine, tot ceea ce ține de partea emoțională sau romantism, este dat la o parte în această perioadă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 30 aprilie 2018

Ești prea încăpățânată sau determinată deoarece crezi cu tot sufletul în ideile pe care le ai. Rutina te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere. În aceiași măsură, îți oferă și o listă interminabilă de frustrări. Nu ai crezut niciodată în ideea de schimbare absolută.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 30 aprilie 2018

Prezența preponderentă a lui Mercur aduce haosul în viața ta. Resimți aceasta stare de sine la o intensitate destul de mare. Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Este posibil ca starea de neliniște să se proiecteze asupra tuturor celor cu care interacționezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 30 aprilie 2018

Chiar dacă starea de bine pe care o simți în această perioadă îți provoacă și teamă, profiți la maxim de ceea ce trăiești. În ceea ce privește cariera, nu știi care sunt pașii pe care trebuie să îi faci pentru a avea succes. Te simți înhibată din cauza unei serii de prejudecăți pe care le ai.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 30 aprilie 2018

Prezența lui Saturn rămâne destul de activă pe parcursul întregii zile. Vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Respectă-te! O meriți din plin. Inspirația îți conduce întotdeauna acțiunile. Lucrurile se așază și aranjează într-o manieră care îți este pe plac.
Articole astro