Horoscopul zilei de 3 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 septembrie 2019

Abilitatea de a fi lider pe care o proclami dintotdeauna pare să îți fie pusă la încercare astăzi. Colegi de echipă, dar și parteneri de afaceri vor să vadă în tine un adevărat aliat de încredere, și nu o mască socială pe care ți-o asumi doar atunci când ai ceva de câștigat.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 septembrie 2019

Zilele acestea vor fi pline de evenimente trăite intens din punct de vedere relațional. Deși te simți ”legată” din mai multe puncte de vedere de unele persoane, îți dai seama că nu este suficient acest lucru. Momentele critice au trecut în raport cu relația ta romantică. Acum te poți bucura de stabilitate și calmitate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 septembrie 2019

Tot ceea ce ai nevoie astăzi este să ieși cu totul din rutina care îți invadează toate sectoarele vieții. Chiar dacă cei din jur nu sunt dispuși să te însoțească pe acest drum, alege să o faci singură. În anumite situații incerte nu ai nevoie decât de propria intuiție.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 septembrie 2019

Pe parcursul acestei dimineți îți va fi destul de greu să ieși din bula de confuzie în care te afli. Oferă-ți timpul de care ai nevoie pentru a integra tot ceea ce trăiești. Dacă relaxarea de peste weekend nu îți este suficientă, încearcă să faci orice poate aduce un plus de vitalitate în viața ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 septembrie 2019

Un temperament exploziv nu reprezintă un avantaj în momentele delicate de care ai parte astăzi birou. Atitudinea colegilor lasă și ea de dorit și de aceea ajungi din nou la conflicte. În ceea ce privește anumite proiecte personale este nevoie să avansezi cu anumite detalii pentru a nu râmâne în urmă cu obiectivele stabilite.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 septembrie 2019

Deși astăzi alegi să nu mergi la birou pentru a te odihni, mintea îți stă doar la proiectele pe care le coordonezi. Firea perfecționistă și dorința de a învăța în permanență lucruri noi constituie ”epicentrul” motivației tale. Ziua aceasta de marți va aduce cele trei ceasuri rele din popor, dar tu ești pregătită pentru orice provocare.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 septembrie 2019

Având în vedere obiectivele pe care le ai în ceea ce privește renovarea locuinței, simțul estetic te va ajuta mult să ajungi la rezultatul pe care ți-l dorești. Chiar dacă nu ești pe aceiași lungime cu undă cu partenerul de viață, știi exact când este momentul să cedezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 septembrie 2019

Pentru tine este o performanță toată plaja de responsabilități de care ai ajuns să fii direct răspunzătoare în plan profesional. Îți plac provocările, dar asta nu înseamnă că de multe ori nu îți este extrem de frică de tot ceea ce poate presupune un posibil eșec. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 septembrie 2019

Reușești să scapi de presiunea care ți-a apăsat pe umeri de ceva timp. Te axezi pe lucrurile care contează cu adevărat, și anume obiectivele profesionale. Deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, astăzi îți exprimi sentimentele într-o manieră deschisă și asumată. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 septembrie 2019

Cei din jur îți vor simți astăzi vulnerabilitatea și vor încerca să profite de starea ta emoțională. Este posibil să fii ”atacată” chiar și de prieteni care consideră că își permit să treacă anumite bariere. Nu sunt mulți cei care îți oferă în mod necondiționat susținerea și afecțiunea de care ai nevoie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 septembrie 2019

Ai început să faci destul de multe lucruri pentru propria persoană și acest lucru te ajută să mai scapi de starea de anxietate. Deși neîncrederea în propriile abilități este destul de evidentă în cele mai multe situații, atunci când lucrezi sub presiune, funcționezi cel mai bine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 septembrie 2019

Astăzi alegi să renunți la postura de victimă și te concentrezi pe ceea ce trebuie să faci. Sfaturile anumitor persoane pot fi rău intenționate, chiar dacă de multe ori nu reușești să surprinzi acest lucru. Indiferent cum va fi ziua ta, seara alegi să faci doar lucruri care te relaxează.
Articole astro