Horoscopul zilei de 3 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 septembrie 2018

Din păcate, sunt momente când trebuie să spui stop anumitor relații din viața ta. Trebuie să începi să te asculți cu adevărat și să te pui pe primul loc. La birou ești mereu dată la o parte de alți colegi pentru că nu ai curajul să îți susții punctul de vedere. Oricine ar profita de vulnerabilitatea ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 septembrie 2018

În relația personală este posibil să te simți restricționată în modul în care iei decizii care te vizează doar pe tine. Încearcă să iei lucrurile cu calm și să vorbești deschis despre modul în care resimți atitudinea autoritară a partenerului. Repulsia și discuția în contradictoriu nu te vor ajuta în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 septembrie 2018

Temperamentul tău exploziv nu reprezintă un avantaj în momentele tensionate. Atitudinea colegilor lasă și ea de dorit și de aceea ajungi din nou la conflicte. Ziua se anunță a fi destul de dificilă din punct de vedere profesional. Ai nevoie și de odihnă pentru a face față tensiunii din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 septembrie 2018

Ești întotdeauna o companie plăcută pentru cei din jur, mai ales când aceștia sunt supuși încercărilor vieții. Această zi este dedicată proiectelor personale. Ai nevoie să avansezi cu anumite detalii pentru a nu râmâne în urmă cu obiectivele stabilite pentru perioada următoare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 septembrie 2018

Începutul de săptămână este foarte încărcat din cauza unor evenimente imprevizibile. Agitația din mediul astral pare că ajută la răsturnarea lucrurilor cu susul în jos. Ai pierdut contactul cu realitatea. Ai nevoie de o pauză de la tot sau de noi ancore pentru a face față agitației și stresului din viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 septembrie 2018

Te încrezi foarte mult în propriile trăiri. Acestea îți dictează pașii pe care să îi faci în viața ta astfel încât armonia și echilibrul să facă parte din ea. Deși a așterne pe foaie tot ceea ce simți este o modalitate simplă și la îndemână de a te descărca, învață și să integrezi tot ceea trăiești.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 septembrie 2018

Deși încă mai negi acest adevăr, compromisurile în plan personal ți-au adus întotdeauna doar dezamăgiri. Este posibil să nu fii pregătită pentru anumite decizii pe care le ia persoana iubită în numele tău. Nu este nici ușor, nici confortabil să încerci mereu să te explici în fața anumitor persoane.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 septembrie 2018

Implicațiile emoționale pe care începe să le aibă relația personală în care ești implicată tinde să te debusoleze destul de mult. Este posibil să nu fii pregătită pentru prea multe compromisuri în plan sentimental. Vorbește deschis despre aceste trăiri!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 septembrie 2018

Fiind înconjurată mai mereu de persoane cu experiență de viață, înveți să gândești matur și constructiv. În anumite situații ajungi chiar tu să îi încurajezi pe cei din jurul tău să facă la fel. Dezvoltarea personală prin care treci este definitorie în deciziile pe care le iei.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 septembrie 2018

Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Deși unele posibile scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți. Intrigile fac parte din tabloul acestei zile de luni. Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 septembrie 2018

Cei din jur îți simt vulnerabilitatea și vor încerca să profite de acest lucru. Este posibil să fii ”atacată” chiar și de prieteni. Din păcate, ești o fire care se expune foarte mult. Mai ales în situațiile ce prezintă un anumit grad de competiție, este indicată diplomația.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 septembrie 2018

Cel mai probabil acesta nu este un început bun de săptămână, dar tulburarea de care ai parte se va dispersa spre partea a doua a zilei. La birou te lași acaparată de toate taskurile de care ești responsabilă pentru a evita să te mai gândești la problemele de acasă.
Articole astro