Horoscopul zilei de 3 octombrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 octombrie 2021

Deși consideri că deții controlul asupra propriilor emoții, sunt situații care te intrigă peste măsură. Acționezi exploziv și pui la îndoială părerile celor din jur. Nu te simți confortabil să îți expui punctul de vedere în plan social, dar unele situații te forțează să o faci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 octombrie 2021

Fiind înconjurată mai mereu de persoane cu experiență de viață, înveți să gândești matur și constructiv. În anumite situații ajungi chiar tu să îi încurajezi pe cei din jurul tău să facă la fel. Dezvoltarea personală prin care treci este definitorie în deciziile pe care le iei.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 octombrie 2021

Cei din jur îți simt vulnerabilitatea și vor încerca să profite de acest lucru. Este posibil să fii ”atacată” chiar și de prieteni. Din păcate, ești o fire care se expune foarte mult. Mai ales în situațiile ce prezintă un anumit grad de competiție, este indicată diplomația.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 octombrie 2021

Nu o să înțelegi niciodată nevoia unora de a critica absolut totul din jurul lor. Te irită acest tip de comportament. În plan personal proiectezi asupra oamenilor dragi o serie de frustrări pe care nici tu nu le înțelegi. Cu toate astea, încerci constant să nu rănești pe nimeni.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 octombrie 2021

Îți este dificil să înțelegi că nu totul este despre tine. Sunt mulți cei care nu te observă așa cum ți-ai dori. Din cauza vigilenței exagerate, dai de înțeles că tot ceea ce te interesează este să deții controlul. Și poate chiar acesta este și adevărul. Modul tău de lucru este ghidat de valori morale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 octombrie 2021

Fiind o fire prentențioasă, ai nevoie de ceva ieșit din comun pentru a fi fericită. Dacă ai lucuri de făcut la muncă și trebuie să lași deoparte sentimentele pentru a le face cum trebuie, nu ai nicio problemă să faci asta. Atunci când te simți îngrădită de anumite persoane, simți nevoia  te izolezi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 octombrie 2021

Atunci când vine vorba de ceea ce simți, trebuie să lași loc autenticității. Îți va fi foarte dificil, pe termen lung, să te prefaci, ascunzându-ți adevăratele sentimente. Ai senzația că te afli într-o călătorie fără destinație. Zi după zi în viața ta apar noi provocări.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 octombrie 2021

Pe parcursul acestei zile ești cât se poate de pragmatică atunci când vine vorba de viața sentimentală. Lipsa de încredere în raport cu cel de lângă tine te face să analizezi orice gest. Este posibil ca pe alocuri comportamentul tău să devină destul de iritant pentru partener.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 octombrie 2021

Prezența unor persoane în viața ta îți creează stări confuze, contradictorii și tot ceea ce știi că trebuie să faci, este să ieși cu fruntea sus și din aceste bătălii. Acest gând îți ghidează pașii, ai încredere! Chiar dacă ești o fire hipersensibilă, și tu ai superputeri, ca orice om de altfel.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 octombrie 2021

Muncești neîncetat și cu determinare, dar primești foarte puțină apreciere la locul de muncă. Starea de neliniște pe care o resimți astăzi nu are niciun sens pentru tine. Deși cariera nu este în locul în care ți-ai dori, nu vezi în asta un eșec. Este vorba doar de o situație trecătoare și tu știi asta.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 octombrie 2021

Temperamentul tău exploziv nu reprezintă un avantaj în momentele tensionate. Atitudinea colegilor lasă și ea de dorit și de aceea ajungi din nou la conflicte. Ziua se anunță a fi destul de dificilă din punct de vedere profesional. Ai nevoie și de odihnă pentru a face față tensiunii din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 octombrie 2021

Ești întotdeauna o companie plăcută pentru cei din jur, mai ales când aceștia sunt supuși încercărilor vieții. Această zi este dedicată proiectelor personale. Ai nevoie să avansezi cu anumite detalii pentru a nu râmâne în urmă cu obiectivele stabilite pentru perioada următoare.
Articole astro