Horoscopul zilei de 3 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 octombrie 2020

Nimeni nu poate contesta că ești o prezență sublimă astăzi. Starea ta jovială îi atrage în mreje pe cei din jur. Spre finele zilei preferi să te relaxezi la un eveniment cultural. Alegi din ce în ce mai des astfel de activități pentru că te ajută la dezvoltarea personală.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 octombrie 2020

Temperamentul tău exploziv cu siguranță nu poate fi considerat un avantaj, mai ales în momentele tensionate. Ziua se anunță a fi destul de dificilă din punct de vedere profesional și energetic. Ai nevoie de odihnă pentru a face față tensiunii din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 octombrie 2020

Având în vedere obiectivele pe care le ai în ceea ce privește renovarea locuinței, simțul estetic te va ajuta mult să ajungi la rezultatul pe care ți-l dorești. Chiar dacă nu ești pe aceiași lungime cu undă cu partenerul de viață, știi exact când este momentul să cedezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 octombrie 2020

Repulsia și discuția în contradictoriu nu te vor ajuta să obții anumite lucruri vizate de la cei din jur. Chiar și atunci când porți un dialog deschis cu anumite persoane, îți dai seama că problemele pe care le întâmpină legătura dintre voi nu sunt reprezentate doar de diferențele de opinie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 octombrie 2020

Diada Venus-Pluto te ajută din punct de vedere energetic. Motivația anumitor acțiuni va fi definitorie dacă îți dorești să obții ceea ce îți dorești. Noile începuturi de care ai parte chiar din primele ore ale dimineții te vitalizează și parcă oferă un nou sens propriei vieți.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 octombrie 2020

Neptun ocupă în cea mai mare parte o poziție retrogradă și de aceea vei avea senzația că trăiești o adevărată revoltă în plan profesional. Criza prin care treci te ”acaparează” din punct de vedere emoțional și va fi nevoie să fii răbdătoare și înțelegătoare cu propria persoană.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 octombrie 2020

Cei din jur îți vor simți astăzi vulnerabilitatea și vor încerca să profite de starea ta emoțională. Este posibil să fii ”atacată” chiar și de prieteni care consideră că își permit să treacă anumite bariere. Nu sunt mulți cei care îți oferă în mod necondiționat susținerea și afecțiunea de care ai nevoie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 octombrie 2020

Astăzi te lași absorbită de nevoia de a face cât mai multe lucruri pentru propria persoană, așa că nu te vei dezice din fața oportunităților de acest gen. Simți că ai nevoie de o astfel de ”reinventare personală”, cum o numești tu.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 octombrie 2020

Astăzi alegi să renunți la postura de victimă și te concentrezi pe ceea ce trebuie să faci. Sfaturile anumitor persoane pot fi rău intenționate, chiar dacă de multe ori nu reușești să surprinzi acest lucru. Indiferent cum va fi ziua ta, seara alegi să faci doar lucruri care te relaxează.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 octombrie 2020

Reușești să scapi de presiunea care ți-a apăsat pe umeri de ceva timp. Te axezi pe lucrurile care contează cu adevărat, și anume obiectivele profesionale. Deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, astăzi îți exprimi sentimentele într-o manieră deschisă și degajată.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 octombrie 2020

Îți este foarte greu să ieși din tiparele cu care ești obișnuită. Contextele în care te vei afla pe parcursul acestei zile te invită să dai frâu liber imaginației. Modul în care decurg lucrurile între tine și partener îți confirmă că ai ajuns la o maturitate emoțională de care nu te credeai capabilă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 octombrie 2020

Onestitatea este într-adevăr o caracteristică care poate aduce armonie în viața ta. Indiferent că este vorba de persoanele din jur sau de tine însuți, este esențial să nu minți în raport cu ceea ce simți. În prezent, ai nevoie de claritate și în raport cu situația profesională în care te afli.
Articole astro