Horoscopul zilei de 3 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 octombrie 2019

Ziua aceasta te va provoca să plănuiești o mică vacanță pentru tine și persoana iubită. O reconectare de genul vă poate ajuta să consolidați relația, mai ales că ați trecut printr-o perioadă dificilă. Descoperirile de care ai parte în raport cu propria persoană sunt destul de delicate.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 octombrie 2019

Prospectarea în plan profesional te poate aduce mai aproape de visurile pe care le ai. Nu rămâne indiferentă în fața posibilității de a face ceva ce iubești cu adevărat! După o zi agitată și intensă, atmosfera relaxantă din familie îți oferă exact oaza de liniște de care aveai nevoie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 octombrie 2019

Deși treci prin clipe dificile, consideri că nu ai nevoie de spectatori sau oameni care nu au nicio legătură reală cu tine care să încerce să îți dea sfaturi. Independența emoțională și-a spus mereu cuvântul în astfel de contexte. La birou reușești să îți faci înțelese nevoile astfel încât cerințele să îți fie aprobate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 octombrie 2019

Jupiter va crea la nivel energetic toate condițiile necesare pentru ca relația ta să treacă prin schimbări pozitive. Tot ceea ce se va întâmpla te va ajuta să te simți împlinită și să dai un nou sens fericirii în doi. Agitația de la birou este de necontenit, dar asta te motivează și mai mult în raport cu obiectivele pe care le ai.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 octombrie 2019

În momentul de față, viața nu se ridică la nivelul propriilor așteptări. Partenerul nu pare să înțeleagă ce anume îți dorești atât de la relația voastră, cât și de la carieră. De asemenea, conflictele cu ceilalți încep să ia o formă destul de gravă astăzi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 octombrie 2019

Te faci că îți pasă de anumite lucruri, dar ceea ce transmiți este de fapt realitatea. Cei care te cunosc cu adevărat nu se lasă cuceriți de exuberanța cu care te exprimi, din contră. Atunci când ai ceva de spus, este de preferat să nu alegi mediul online. Nu este deloc autentic acest mod de a comunica. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 octombrie 2019

Relațiile importante pentru tine au nevoie de ”hrană emoțională”. Chiar dacă pretinzi faptul că ești prezentă și autentică, modul în care decurg lucrurile îți demonstrează contrariul. Chiar dacă zilele ce vor urma vor aduce multe schimbări pozitive în viața ta, nu te vei putea bucura de ele la adevărata lor intensitate.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 octombrie 2019

Îți dai seama că deși unele alegeri făcute ți-au provocat multă suferință și dezamăgire, viața îți este mai senină acum. Momentele critice au trecut și acum poți culege ”roadele”. Această zi de muncă îți oferă posibilitatea de a cere ceea ce ți se cuvine, chiar dacă acest proces este dificil pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 octombrie 2019

Provocările de care ai parte în plan personal sunt extrem de dureroase. Panica în care ajungi să trăiești îți blochează toată energia pozitivă. Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic și nu știi cum vei reuși să duci la îndeplinire obiectivele pe care le ai.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 octombrie 2019

Te lași condusă de niște impulsuri care ajung să distrugă în mod cert toată armonia de care aveai parte. Maniera în care vei alege să faci lucrurile te va redefini ca persoană. Conversațiile pe care le ai cu cei dragi ar trebui să fie motivaționale pentru tine, dar ele te descumpănesc. Ai senzația că nimeni nu crede în obiectivele tale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 octombrie 2019

Dragostea și relațiile, în general, sunt destul de intense în această zi. Ai grijă pentru că nimic nu e ceea ce pare la prima vedere! Împlinirea emoțională trebuie să fie pentru tine sinonim cu unicitatea și de cele mai multe ori ești foarte exigentă cu cei din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 octombrie 2019

Nimic din ceea ce se va întâmplă pe parcursul zilei nu este întâmplător. Îți dai seama că deși unele alegeri făcute în trecut ți-au provocat suferință, viața îți este mai senină acum. Momentele critice au trecut. Acum te poți bucura de stabilitatea și calmitatea pe care ți le doreai.
Articole astro