Horoscopul zilei de 3 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 octombrie 2018

Reușești să scapi de presiunea care ți-a apăsat pe umeri de ceva timp. Te axezi pe lucrurile care contează cu adevărat, și anume obiectivele profesionale. Deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, astăzi îți exprimi sentimentele într-o manieră deschisă și degajată.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 octombrie 2018

Nostalgia și gândurile negative te doboară. Cei din jur îți simt vulnerabilitatea și vor încerca să profite de acest lucru. Este posibil să fii ”atacată” chiar și de prieteni. Nu sunt mulți cei care care îți oferă în mod necondiționat susținerea și afecțiunea de care ai nevoie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 octombrie 2018

Lipsa de stabilitate se va resimți destul de mult în următoarea perioadă. Ai început să faci destul de multe lucruri pentru propria persoană și acest lucru te ajută să mai scapi de starea de anxietate. Acum ai planuri pe care trebuie să le îndeplinești. Renunți la postura de victimă și te concentrezi pe ceea ce trebuie să faci.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 octombrie 2018

Ți se pare că la locul de muncă nu ești lăsată să te exprimi asa cum ți-ai dori. Tot ceea ce se întâmplă are efect demoralizator asupra ta. Poate încerci să te adresezi persoanelor nepotrivite. O schimbare de perspectivă este binevenită în acest context.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 octombrie 2018

În anumite contexte în care te vei afla astăzi îți va fi dificil să îți ascunzi emoțiile. Interlocutorul tău va fi ușor indignat de atitudinea mult prea copilăroasă pe care o ai. În familia extinsă se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla așa cum ți-ai dori. Tu ar trebuii să te concentrezi mai mult asupra propriei vieți.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 octombrie 2018

Dacă ar fi să alegi între propriile valori și compromisuri, este evident că ai alege prima varianta. Viața însă te va pune destul de des în fața unor situații limită. Atunci când vine vorba de relații, simți cum te ”debarasezi” de orice tip de armă pentru a reuși să îi oferi celui de lângă tine afecțiunea și sprijinul de care are nevoie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 octombrie 2018

Agitația din mediul astral se pare că ajută la răsturnarea lucrurilor cu susul în jos. Ai pierdut contactul cu realitatea. Ai nevoie de o pauză de la tot, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, riști să iei decizii care îți vor afecta întreaga viață. Ascultă-ți intuiția!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 octombrie 2018

Nu este nici ușor, nici confortabil să încerci mereu să te explici în fața anumitor persoane. Deși te-ai obișnuit cu astfel de cereri, este momentul potrivit să renunți la ele. Nimeni nu poate să îți modeleze viața după propria voință dacă tu nu le oferi această posibilitate.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 octombrie 2018

Spre mijlocul zilei, în relație, este posibil să te simți restricționată în modul în care acționezi și acest lucru va precipita situația emoțională în care te afli. Încearcă să iei lucrurile cu calm. Temperamentul tău nu reprezintă un avantaj în astfel de momente delicate.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 octombrie 2018

Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi, însă în această perioadă sunt multe alte lucruri pe care nu le poți amâna. Anumite persoane sunt dependente emoțional de prezența și dedicarea ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 octombrie 2018

La birou, demersurile pe care le faci pentru a te demara proiecte interesante te ajută să pui în practică ideile revoluționare pe care le ai. Colegii nu privesc cu ochi buni modul în care reușești să te exprimi, ci mai mult decât atât, încearcă să îngreuneze orice proces pe care îl inițiezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 octombrie 2018

Familia extinsă nu mai este pentru tine un punct de referință. Tot ceea ce contează acum pentru tine este legătura pe care o ai cu partenerul de viață. Ai învățat, în timp, să nu mai pui preț pe sfaturile altora deoarece tu ești singura care poate lua decizii care să vizeză o viață armonioasă și echilibrată.
Articole astro