Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 noiembrie 2018

Familia, prietenii, apropiații simt astăzi căldura pe care o emani. Ești o companie plăcută pentru cei din jur, mai ales când aceștia sunt supuși încercărilor vieții. Această zi de weekend este dedicată proiectelor personale. Ai nevoie de mai mult timp alocat propriilor visuri.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 noiembrie 2018

În ceea ce te privește, prietenii sunt foarte importanți. Aceștia sunt principala sursă de energie pozitivă. În același timp, implicarea și dedicarea absolute pe care le-o aloci sunt un dezavantaj în raport cu propriul echilibru emoțional. Ai nevoie să te concentrezi și pe propria persoană.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 noiembrie 2018

În urma unui eveniment care te-a zdruncinat emoțional, ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce îți dorești. Acesta poate fi motivul din cauza căruia devii atât de reticentă la ceea ce spun cei din jur în raport cu viața ta. Ziua acesta va fi plină de evenimente intense în plan relațional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 noiembrie 2018

Singură, faci tot ce poți pentru a te simți bine în compania persoanei cu care vei lua prânzul astăzi. Îți este dificil să îți ascunzi emoțiile. Interlocutorul tău va fi ușor indignat de atitudinea mult prea copilăroasă pe care o ai. De fapt, aceasta este doar o mască pentru a ascunde nesiguranța care te macină.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 noiembrie 2018

Scopul acestei zile este să îți limpezești mintea plină de gândurile neproductive. Deși alegi să faci doar ceea ce simți, sunt situații în care acționezi pur rațional. Aceste momente nu au fost niciodată pe placul tău. Și prietenii te cunosc ca fiind o fire sensibilă, emotivă și empatică.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 noiembrie 2018

Pentru tine nimic nu va imposibil astăzi în ceea ce privește viața amoroasă. O să fii radiantă și fermecătoare. În cadrul relației, gesturile și cuvintele partenerului îți vor demonstra că legătura dintre voi este un lucru autentic.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 noiembrie 2018

Atitudinea asertivă a persoanei iubite te pune în poziția inconfortabilă de a răspunde, într-un fel sau altul, la sugestiile acesteia. Deși îți este teamă de ceea ce implică acest lucru, te lași în voia sentimentelor. La momentul actual ai nevoie de susținere necondiționată în ceea ce privește acțiunile pe care le faci.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 noiembrie 2018

Fiind înconjurată mai mereu de persoane cu experiență de viață, înveți să gândești matur și constructiv. În anumite situații ajungi chiar tu să îi încurajezi pe cei din jurul tău să facă la fel. Dezvoltarea personală prin care treci este definitorie în deciziile pe care le iei.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 noiembrie 2018

Lipsa de stabilitate se va resimți destul de mult în următoarea perioadă. Nostalgia și gândurile negative te doboară. Cei din jur îți simt vulnerabilitatea și vor încerca să profite de acest lucru. Este posibil să fii ”atacată” chiar și de prieteni.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 noiembrie 2018

Obiceiurile și tabieturile la care ții foarte mult sunt foarte greu de schimbat, chiar dacă cei din jur nu sunt de acord cu foarte multe dintre ele. Până la urmă, tot ceea ce contează în această situație este să îți dai seama ce anume îți face rău sau nu. Nu îi lăsa pe cei din jur să îți influențeze viața într-o manieră radicală.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 noiembrie 2018

Pe parcursul zilei ai parte de tot felul de evenimente pe care le vei resimți ca un atac la propria persoană. Trebuie să înveți să fii mai îngăduitoare cu cei din jur. Faptul că fiecare dintre noi are dreptul de a-și exprima punctul de vedere reprezintă ceva care trebuie luat ca atare și nu trebuie interpretat în niciun fel.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 noiembrie 2018

Este important să îți menții poziția și să lupți mereu pentru ceea ce îți dorești. Deși pe alocuri devii mult prea exigentă în raport cu propria persoană, acest mod de abordare te ajută să perseverezi. Evenimentele de care ai parte în viața profesională te fac să fii nedreaptă în raport cu cei de acasă.
Articole astro