Horoscopul zilei de 3 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 martie 2021

Viața sentimentală va fi pusă din nou la zid. Între tine și partener se întâmplă tot felul de lucruri iraționale. A lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine poate nu este cea mai bună decizie de luat. Este important pentru echilibrul tău să te simți direct implicată în propria fericire.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 martie 2021

Prioritățile tale în momentul de față sunt armonia și confortul psihic pe care le trăiești în familie. Retragerea din tot ceea ce înseamnă ”social” are un efect benefic evident asupra stării tale emoționale, chiar dacă uneori îți va fi dificil să recunoști acest lucru.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 martie 2021

Pentru a rămâne conectată la propria persoană, este important să anulezi orice simțire, persoană sau lucru care încearcă să te distragă, într-un fel sau altul. Modul în care fiecare dintre noi își ”încarcă” bateriile este ceva mult prea personal pentru a putea fi contestat de cineva din exterior.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 martie 2021

Nu le permite celor din jur să se folosească de capacitatea ta de analiză pentru a-și crea avantaje în fața altora! Haosul din viața ta este de necontrolat și te face să îți întorci atenția din fața lucrurilor cu adevărat importante. Treci de la o extremă la alta și nu știi ce simți cu adevărat.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 martie 2021

Înainte de a te lăsa condusă de ambiția care îți inundă rațiunea, poate este indicat să revizuiești reușitele de până acum. Ai nevoie de o analiză pertinentă în această direcție pentru a creiona cu succes ceea ce urmează. În viața personală încerci la orice pas să te asiguri de poziția celor dragi în raport cu tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 martie 2021

Prospectarea în plan profesional te poate aduce mai aproape de visurile pe care le ai. Nu rămâne indiferentă în fața posibilității de a face ceva ce iubești cu adevărat! După o zi agitată și intensă, atmosfera relaxantă din familie îți oferă exact oaza de liniște de care aveai nevoie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 martie 2021

Astăzi îți este dificil să te ții de planurile pe care le ai stabilite cu prietenii. Ai o stare de spirit apatică și tot ceea ce vrei este să te odihnești. Îți scufunzi gândurile în lectura unei cărți și visezi cu ochii deschiși la cum ar arăta viața ta dacă ai avea parte de oportunitățile potrivite.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 martie 2021

Deși treci prin clipe dificile, consideri că nu ai nevoie de spectatori sau oameni care nu au nicio legătură reală cu tine care să încerce să îți dea sfaturi. Independența emoțională și-a spus mereu cuvântul în astfel de contexte. La birou reușești să îți faci înțelese nevoile astfel încât cerințele să îți fie aprobate.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 martie 2021

În momentul de față, viața nu se ridică la nivelul propriilor așteptări. Partenerul nu pare să înțeleagă ce anume îți dorești atât de la relația voastră, cât și de la carieră. De asemenea, conflictele cu ceilalți încep să ia o formă destul de gravă astăzi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 martie 2021

Onestitatea este pentru tine o valoare morală care aduce armonie în viața ta. Indiferent că este vorba de persoanele din jur sau de tine însuți, este esențial să nu minți în raport cu ceea ce simți. Ai nevoie de claritate asupra situației profesionale în care te afli.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 martie 2021

Repulsia și discuția în contradictoriu nu te vor ajuta să obții anumite lucruri de la cei din jur. Chiar și atunci când porți un dialog deschis cu anumite persoane, îți dai seama că problemele pe care le întâmpină legătura dintre voi nu sunt reprezentate doar de diferențele de opinie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 martie 2021

În sfârșit începi să accepți cu încredere și înțelegere tot ceea ce ți se întâmplă. Procesul de maturizare în care te afli nu poate fi definit la nivel conștient, însă lucrurile se mișcă în favoarea ta. Ziua se anunță a fi pe placul tău având în vedere atmosfera ”electrizantă” de care ai parte în toate sectoarele vieții.
Articole astro