Horoscopul zilei de 3 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 martie 2020

Repulsia și discuția în contradictoriu nu te vor ajuta să obții anumite lucruri vizate de la cei din jur. Chiar și atunci când porți un dialog deschis cu anumite persoane, îți dai seama că problemele pe care le întâmpină legătura dintre voi nu sunt reprezentate doar de diferențele de opinie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 martie 2020

Temperamentul tău exploziv cu siguranță nu poate fi considerat un avantaj, mai ales în momentele tensionate. Ziua se anunță a fi destul de dificilă din punct de vedere profesional și energetic. Ai nevoie de odihnă pentru a face față tensiunii din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 martie 2020

Sunt momente de cotitură când trebuie să spui stop anumitor relații. Trebuie să începi să te asculți cu adevărat și să te pui pe primul loc. La birou ești mereu dată la o parte de alți colegi pentru că nu ai curajul să îți susții punctul de vedere. Oricine ar profita de vulnerabilitatea pe care o expui.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 martie 2020

Prieteniile, colaborările de orice fel, angajamentele profesionale vor fi puse ”sub lupă”. Deși consideri că deții controlul asupra propriilor emoții, sunt situații care te intrigă peste măsură. Dacă ar fi să alegi între propriile valori și compromisuri, este evident că ai alege prima varianta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 martie 2020

Evenimentele de care ai parte la birou te provoacă să fii nedreaptă în raport cu anumiți colegi. Familia extinsă nu mai este în prezent un punct de referință pentru tine. Tot ceea ce contează acum cu adevărat este legătura pe care o ai cu partenerul de viață.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 martie 2020

Reușești să scapi de presiunea care ți-a apăsat pe umeri de ceva timp. Te axezi pe lucrurile care contează cu adevărat, și anume obiectivele profesionale. Deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, astăzi îți exprimi sentimentele într-o manieră deschisă și degajată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 martie 2020

Pe parcursul acestei dimineți îți va fi destul de greu să ieși din bula de confuzie în care te afli. Nu te forța în niciun fel! Oferă-ți timpul de care ai nevoie pentru a integra tot ceea ce trăiești. Dacă relaxarea de peste weekend nu îți este suficientă, încearcă să faci orice poate a aduce un plus de vitalitate în viața ta.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 martie 2020

relație de prietenie pe care o ai de foarte mult timp te face să simți dezamăgirea la un mod profund. Faptele persoanei în cauză sunt ambigui, au înțeles duplicitar și nu îți oferă nicio bază emoțională pentru a continua să investești sentimente și trăiri în legătura pe care o aveți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 martie 2020

Pentru tine orice persoană cu care ai avut sau ai o legătură emoțională autentică te ajută să evoluezi din punct de vedere personal sau profesional. Încrederea pe care o acorzi celor din jur este un aspect clar și definitoriu al personalității tale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 martie 2020

Ești foarte indecisă la începutul acestei zilei. Ai foarte multe planuri și nu știi cum să le organizezi mai bine. Sistemul tău de valori este foarte bine definit. Deși în viața ta sunt persoane care încearcă să îți influențeze alegerile, nu vor reuși acest lucru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 martie 2020

În relația personală este posibil să te simți restricționată în modul în care iei decizii care te vizează doar pe tine. Încearcă să iei lucrurile cu calm și să vorbești deschis despre modul în care resimți atitudinea autoritară a partenerului. Îți este foarte greu să ieși din tiparele cu care ești obișnuită.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 martie 2020

Ești întotdeauna o companie plăcută pentru cei din jur, mai ales când aceștia sunt supuși încercărilor vieții. Această zi este dedicată proiectelor personale. Ai nevoie să avansezi cu anumite detalii pentru a nu râmâne în urmă cu obiectivele stabilite pentru perioada următoare.
Articole astro